PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=323838}

Wzgórza mają oczy 2

The Hills Have Eyes II
2007
5,7 38 tys. ocen
5,7 10 1 38231
3,7 6 krytyków
Wzgórza mają oczy 2
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy 2

Byłem na tym w kinie kilka dni temu :) Film extra !!! :) Wiele osób może na niego narzekać ale dla osób którym podobała się 1 cześć, piła, hostel, texańska masakra itp. to będzie jak najbardziej zadowolony :)

ocenił(a) film na 10

Zgadzam sie z Toba w 100% - ludzie czepiaja sie szczegolow,caloksztalt jest ok hora jazda czyz nie oto chodzi :))))))) Oby wiecej takich produkcji.Pozdro

ocenił(a) film na 1

No cóż. Jak dla mnie ten film to dno. Sorki fani możecie mnie jechać ale niestety. Faktycznie masakra fajna tylko nie wiem czemu cała sala ryczała ze śmiechu. Pewnie dlatego że film był komedią. Pomijam fakt że sceny które miałby być przerażające zrobiły się komediowe. Skoro chcą robić masakre niech nadadzą jej stosowny klimat. Klimat grozy. Co tu jeszcze napisać. No jak na film dla rozrywki dobry, ale jeśli patrzeć na ten film jako horror to niestety dno.

Lestat_2

teraz horror to flaczki, krew i mózgi

ocenił(a) film na 7
Lestat_2

Ależ to nie ma być horror! To ma być krwawa, brutalna jatka. Nawet jeśli momentami rozśmiesza. Nawet jeśli fabuła jest do bólu przewidywalna, a postacie schematyczne. Takim filmem jest właśnie "WMO2" i szczerze mówiąc niczego innego się nie spodziewałem.

"Wzgórza 2" oglądało mi się bardzo przyjemnie. Czekałem na oryginalne sceny i się doczekałem. Może momentami było trochę nudnawo i w sumie parę motywów się powtarzało, ale kilka nowych pomysłów to rekompensowało.

Podsumowując - jedynka lepsza, ale dwójeczka niezła. Spodziewam się jednak, że fani typowych horrorów z duchami, klątwami i egzorcyzmami będą rozczarowani.

ja tam nie wiem jak komus może podobać sie hostel.Dla mnie to kompletna żenada i wstyd dla tworcow tego filmu.Kocham ogladac horrory ale jeszcze nie bylo takiego po ktorym bym spac nie mogla.Moze polecicie mi jakis???????Ale zeby nie byl tak badziewny jak hostel itp!!!!!!!!!!!!
Wzgorza maja oczy nawet fajny film ale troche nudy ale niektore sceny byly ciekawe jesli 2 jest lepsza od pierwszej to moze byc warta obejrzenia.

ocenił(a) film na 1

A co w tym filmie fajnego? Mnie nawet nie śmieszył. On jest po prostu żałosny. Komleto DNO. Jedynkę nawet mogłem obejrzeć ale tego badziewia nikomu kto lubi naprawdę dobre HORRORY nie polecam.

ocenił(a) film na 1

A co w tym filmie fajnego? Mnie nawet nie śmieszył. On jest po prostu żałosny. Komleto DNO. Jedynkę nawet mogłem obejrzeć ale tego badziewia nikomu kto lubi naprawdę dobre HORRORY nie polecam.