Wzgórza mają oczy 2

The Hills Have Eyes II
2007
5,7 38 tys. ocen
5,7 10 1 38295
3,7 6 krytyków
Wzgórza mają oczy 2
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy 2

A póki co stwierdzam, iż spodziewałam sie niewątpliwie czegos zdecydowanie lepszego. Akcja wątła, do przewidzenia. Moze , a razcej na pewno z tego względu, ze widziałam część pierwszą. No nic, pomomo tego osobiście nie polecam. A widok rodziny z pierwszej części o wiele bardziej mnie poruszył, niż żołnierzyki, którzy mając broń (do czasu), mniejsza o to bo późnij jej jush nie mieli, hehe i tak nie wykazali się żadnym sprytem. Ale mniejsza o to. Nie polecam, strata czasu jak dla mnie. Tylko nie mówcie mi ze szykuje się THHE 3. Będą chcieli zapbic trójkę, która ocalała w drugiej części. Albo inaczej....... Kto wtedy przyjedzie???? Gwardia narodowa??? Ale i tak pewnie maszkary wygrają i będzie szykować się kolejna część.

ocenił(a) film na 6
hanna4687

Widzę że opinie są bardzo zbliżone, mam podobne zdanie na temat filmu. O wiele gorszy od pierwszego, przewidywalny no i ci kiepscy bohaterowie.

ocenił(a) film na 10
hanna4687

Yh... rzeczywiście lipny...na początku myslałam ,że to jakis stary film xD Beznadziejny...duzo scen było takich ,że nic nie było widać... pierwsza część zdecydowanie lepsze pod względem ... wszystkiego!