Gdy weszłem na sale kinową byłem trochę zdziwiony że jest sporo ludzi, lecz niespełna 30 min ok. 3 wyszło. Część 2 to już nie to samo co część 1 niema tego klimatu i brakuje mu tego czegoś ale i tak film jest super. Na pewno w tej części jest o wiele więcej scen gore np.: rozwalanie kamieniem głowy mutanta, ohydny gwałt, odcięcie ręki, rodzenie mutanta itd.
Przyznam też że parę razy podskoczyłem na fotelu zresztą tak jak wszyscy na Sali.
Jeszcze jedna moja uwaga film jak najbardziej od 18 lat choć jedno pytanie POCO jak i tak wpuszczają na niego 12-16 latków Moja ocena to 9\10 (Jen Minus za to że niema już tego klimatu co część 1 )
Dla mnie tak samo super film :) ... dałam taką samą ocenę 9/10. Jak ja byłam w kinie na nim to na sali były 4 osoby razem ze mną ... no cóż była to godzina 11:30 i w dodatku czwartek.
"Gdy weszłem..."
"...wiec weszłem do domu, trzasłem drzwiami, pierdłem, rzygłem i wyszłem bo chamstwa nie zniese" :P
Druga częśc nie ma tego klimau ;D gdyby wszytsko działo sie między wzgórzami było by o wiele lepiej !!!!!!!!!!!!!! !n o to tyle xD