PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=323838}

Wzgórza mają oczy 2

The Hills Have Eyes II
2007
5,7 38 tys. ocen
5,7 10 1 38231
3,7 6 krytyków
Wzgórza mają oczy 2
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy 2

Film ten faktycznie jest bez porównania z pierwsza częścia.Mi przedewszystkim brakowało dobrych zdjęć typu ujęcie z kamery przemysłowej w sklepie, odbicie lusterko samochodu co było niesamowite lub zbliżenie kultowe topora.Czy reżyser chciał dowieść w 2 części że amerykańscy żołnierze to totalne łajzy i że dzieciak prędzej poradzi sobie z mutantami niż 10 żołnierzy.Miałem szczerze mówiąc beke jak oni prawie sie sami pozabijali z głupoty (tak jak swego dowódce).Jednym z najfajniejszych postaci w pierwszej części był koleś w okularach który z łajzy stał się rzeźnikiem.Może pomysł lekko zdarty z evil dead ale w bardzo dobrym stylu zrobiony. Jednym zdaniem film zrobiony dla głupich amerykanów którzy podniecają się jak ktoś komuś odcina głowę nic ponad to!!Wzgórze mają oczy 1 - rulez

Jay_3

popieram, II część jest dowodem na to że z każdego filmu w kontunuacji można zrobić papkę dla ameryko-idiotów... :( a szkoda, bo film byłby lepszy nawet jako kontynuacja poprzedniej części ( mam na myśli tych samych bohaterów )...