Orientuje się ktoś może co z 3 częścią THHE ? Było sporo szumu w okół rzekomej produkcji trzeciej odsłony "Wzgórz", ale jak na razie (przynajmniej Ja) nic o niej nie wiem. Jest w trakcie produkcji? A może to dopiero plany? No, chyba, że producenci zrezygnowali z kontynuacji. Z góry dzięki za odpowiedzi !
Podbijam, mam nadzieję, że ktoś posiada jakieś rzetelne informacje na ten temat.
3część hills have eyes będzie podobna do pierwszej części bo w trójce grupka turystów+kierowca autokaru jadą oglądać i zwiedzać pustynie w mwksyku i wzgórza piękne niestety ktoś przebija im kola w autokarze i dalsza droga musza isc piechota
Możesz kolego podać źródło z jakiego masz takie informacje ? Najlepiej link do stronki, z góry dzięki.
http://www.arenahorror.pl/ARENA_HORROR/filmy/filmy_hills_have_eyes_3.HTML
jeszcze bylo gdzies na angielskiej stronie nawet z data produkcji, ale nie pamietam a w historii nie znalazłem
Mhm, tyle, że Twój opis przedstawia całkiem inną fabułę, niż ten z linka, obydwie wersje więc uważam za wymysł i fikcję, dopóki nie przeczytam oficjalnego info, nie uwierzę w takie głupstwa, szczególnie w "laboratoryjną akcję ".
Film ze strony którą podał kamil607 to film z 1995 roku http://en.wikipedia.org/wiki/Mind_Ripper
WITAM!!! Koles powyzej piszac o W.M.OCZY 3 nie popelnil bledu tylko troche sie zamotal... W niektorych kregach ludzi interesujacych sie horrorami film z 1995 roku MIND RIPPER jest uznawany za W.M.OCZY3(zupelnie nie wiem dlaczego)ale oczywiscie te stare... Jesli chodzi o zupelnie nowa wersje W.M.O3 to niestety nie ma ani slowka na temat tego projektu... Mysle ze ma to zwiazek z tym ze W.M.O2 nie zarobily tyle ile tworcy sobie zalozyli... Moze to i lepiej bo pomysl sobie jak inni rezyserzy sprofanowali kontynuacje swietnego WRONG TURN... Im dalej tym gorzej... I kazda kolejna czesc WRONG TURN wychodzila od razu na dvd... Moze i lepiej ze W.M.O3 nie powstana bo jak ma powstac kolejny badziew od razu na rynek dvd o bardzo niskim budzecie to lepiej tego nie tykac no chyba ze Pan AJA tworca W.M.O1 sie za to wezmie to bede dobrej mysli... ;-)
Wzgórza mają oczy 3 wyszły już chyba sporo czasu temu, bo oglądałem je z kumplem w zeszłe wakacje. Zaczęło się od tego, że jakieś osoby wspinały się po wzgórzach i nagle coś przyciągnęło ich do siebie po przez druty kolczaste czy coś. Główny bohater jechał właśnie chyba do pracy czy gdzieś kiedy zderzył się nagle z innym samochodem w okolicach lasu. Drugim pojazdem jechała grupa przyjaciół; chyba 3 dziewczyny i 2 chłopaków. Teraz wszyscy mają problem jak naprawić auta, o ile się nie mylę próbowali dzwonić, ale nie było zasięgu. Póżniej przy samochodach zostają: 1 chłopak i 1 dziewczyna, którzy wkrótce zostają schwytani przez jakiś mutanów przypominających ludzi. W tym czasie reszta idzie szukać kogoś do pomocy. Znajdują następnie dom, w którym widzą ciała swoich przyjaciół, lekko nadgryzione. To tak się mniej więcej zaczynało.
Sorry, myślałem, że znalazłem ten film, ale to była Droga bez powrotu. Chciałem edytować odpowidź, ale jest napisane "Nie możesz zapisać zmian w odpowiedzi."
No cóż, szkoda, bo jednak obejrzałbym coś nowego związanego ze "Wzgórzami", osobiście stawiam je ponad "Wrong Turn'em", no ale to moja subiektywna opinia. Może macie filmy o podobnej tematyce (oczywiście takie, które możecie z czystym sumieniem polecić)? Czekam na propozycje!
Vertige ewentualnie. Dobrze się ogląda chociaż to już nie ta klasa co wzgórza.
Ale obejrzeć można.
Uważam że warto.
Filmu nie oceniałem przez pryzmat oryginału. Poszedłem do kina z nastawieniem i nadzieją że zobaczę dobrze zrobiony horror. I tak też było. Film nie nudzi, dobrze się ogląda, jest świetnie zrealizowany, mnóstwo dobrych scen. A że może bohaterowie raczej niewyraziści, a niektóre ich zachowania oczywiście nielogiczne, no to cóż zrobić. Ideał jest trudno nakręcić więc zawsze w każdym filmie coś kuleje.