Wzgórza mają oczy 2

The Hills Have Eyes II
2007
5,7 38 tys. ocen
5,7 10 1 38295
3,7 6 krytyków
Wzgórza mają oczy 2
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy 2

Polecam goraco fanom hardcoruuu,z pewnoscia lepszy od 1 czesci.Krew sie leje strumieniami-ma klimat.Naprawde nie wiem skad te negatywne opinie na temat tego filmu,jakos wszyscy wychodzili z kina z zadowoleniem ???

ocenił(a) film na 6
malinkaa2

A ja wolę pierwszy film! Lepsi bohaterowie (współczułem im), lepszy scenariusz (ciekawszy) no i muzyka. Za to HHE 2 mają wiele fajnych ataków mutantów na bohaterów. (jedyny plus).
W sumie O.K. ale nie to co klimatyczna jedynka.

ocenił(a) film na 4
Nachtjager

Jedynka lepsza zdecydowanie... ta część jest zbyt brutalna według mnie... i głupota bohaterów jest przerażająca... bo kto w takich sytuacjach rozstaje się z bronią... albo oddala się od grupy żeby załatwić potrzebę fizjologiczną? Pochwalić ich można jedynie za zastawienie zasadzki na jednego z mutantów... gdyby mieli więcej takich pomysłów może więcej z nich wyszłaby z tego cało...

ocenił(a) film na 5
malinkaa2

bez porownania jedynka znacznie lepsza. akcja ciekawsza a nie bieganie "bez broni" po jaskiniach jak w prawie kazdym kiepskim horrorze...po prostu bardzo jest przecietny

ocenił(a) film na 6
daromistrz

"bieganie "bez broni" po jaskiniach"

Połowę broni to ci geniusze z Gwardii pogubili po drodze lol!

ocenił(a) film na 10
malinkaa2

Nie zgadzam sie z wami,ogladalem juz wiele hoorrrorow i dawno juz na jakims filmie nie zjadlem calego popcornu :) przewarznie bieglem po nastepny,a tu taka wkretka ze wszyscy siedzieli wbici i oczekiwali na dalszye zwroty akcji.

ocenił(a) film na 6
malinkaa2

człowieku, nie kompromituj się mówiąc, że jadasz popcorn w kinie, a już dopiero co , że biegasz po kolejne kubły w trakcie filmu. co ty, zapierdalasz do bufetu czy na film? weż się zastanów...

ocenił(a) film na 10
Caligula

Nie kumasz film byl ciekawy nigdy bym nie wyszedl w trakcie seansu troche wyobrazni koles a nie smecisz mi tutaj "WIELKI ZNAWCO"

ocenił(a) film na 6
malinkaa2

po prostu nie rozumiem ludzi, którzy idą się do kina najeść. ja wolę się skupić na filmie niż sięgać naokrągło po popcorn. a "dwójka" i tak nie dorównuje poprzednikowi w reżyserii Aja.

Caligula

Nic dodac nic ująć, ja też nie rozumiem ludzi, którzy przychodzą żreć do kina, od tego są przecież inne mejsca.

ocenił(a) film na 10
Caligula

Nigdy w kinie "popcornu" nie jadles,wez przestan dobra,poprostu jak slucham takich ludzi to mi nie dobrze,a na imprezie piwa nie pijesz..... Ludzie skad wy jestescie!?!

ocenił(a) film na 6
malinkaa2

nie jem popcornu w kinie z zasady i już. a jestem z dużego miasta. piwa naimprezach zdarza mi sie nie pić, ale tylko kiedy przerzucam się całkowicie na gorzałę.

Caligula

Dobra juz zostawcie ten popcorn.. wiadomo ze nikt nie lubi isc do kina i sluchac jak kazdy cos wpierdala i szelesci podczas gdy ty starasz sie skupic na filmie.... ma ktos moze muzyke z filmu?:P

ocenił(a) film na 8
malinkaa2

Dla mnie jedynka lepsza. Oczywiście HHE 2 to także dobry film i napewno brutalniejszy niż pierwsza część, jednak i akcja i sami bohaterowie już nie to samo :/

ocenił(a) film na 2
malinkaa2

od 1 gooorszy, bez klimaciku, przewidywalny, nuuuuudyyyyyyyyy