Polecam goraco fanom hardcoruuu,z pewnoscia lepszy od 1 czesci.Krew sie leje strumieniami-ma klimat.Naprawde nie wiem skad te negatywne opinie na temat tego filmu,jakos wszyscy wychodzili z kina z zadowoleniem ???
A ja wolę pierwszy film! Lepsi bohaterowie (współczułem im), lepszy scenariusz (ciekawszy) no i muzyka. Za to HHE 2 mają wiele fajnych ataków mutantów na bohaterów. (jedyny plus).
W sumie O.K. ale nie to co klimatyczna jedynka.
Jedynka lepsza zdecydowanie... ta część jest zbyt brutalna według mnie... i głupota bohaterów jest przerażająca... bo kto w takich sytuacjach rozstaje się z bronią... albo oddala się od grupy żeby załatwić potrzebę fizjologiczną? Pochwalić ich można jedynie za zastawienie zasadzki na jednego z mutantów... gdyby mieli więcej takich pomysłów może więcej z nich wyszłaby z tego cało...
bez porownania jedynka znacznie lepsza. akcja ciekawsza a nie bieganie "bez broni" po jaskiniach jak w prawie kazdym kiepskim horrorze...po prostu bardzo jest przecietny
"bieganie "bez broni" po jaskiniach"
Połowę broni to ci geniusze z Gwardii pogubili po drodze lol!
Nie zgadzam sie z wami,ogladalem juz wiele hoorrrorow i dawno juz na jakims filmie nie zjadlem calego popcornu :) przewarznie bieglem po nastepny,a tu taka wkretka ze wszyscy siedzieli wbici i oczekiwali na dalszye zwroty akcji.
człowieku, nie kompromituj się mówiąc, że jadasz popcorn w kinie, a już dopiero co , że biegasz po kolejne kubły w trakcie filmu. co ty, zapierdalasz do bufetu czy na film? weż się zastanów...
Nie kumasz film byl ciekawy nigdy bym nie wyszedl w trakcie seansu troche wyobrazni koles a nie smecisz mi tutaj "WIELKI ZNAWCO"
po prostu nie rozumiem ludzi, którzy idą się do kina najeść. ja wolę się skupić na filmie niż sięgać naokrągło po popcorn. a "dwójka" i tak nie dorównuje poprzednikowi w reżyserii Aja.
Nic dodac nic ująć, ja też nie rozumiem ludzi, którzy przychodzą żreć do kina, od tego są przecież inne mejsca.
Nigdy w kinie "popcornu" nie jadles,wez przestan dobra,poprostu jak slucham takich ludzi to mi nie dobrze,a na imprezie piwa nie pijesz..... Ludzie skad wy jestescie!?!
nie jem popcornu w kinie z zasady i już. a jestem z dużego miasta. piwa naimprezach zdarza mi sie nie pić, ale tylko kiedy przerzucam się całkowicie na gorzałę.
Dobra juz zostawcie ten popcorn.. wiadomo ze nikt nie lubi isc do kina i sluchac jak kazdy cos wpierdala i szelesci podczas gdy ty starasz sie skupic na filmie.... ma ktos moze muzyke z filmu?:P
Dla mnie jedynka lepsza. Oczywiście HHE 2 to także dobry film i napewno brutalniejszy niż pierwsza część, jednak i akcja i sami bohaterowie już nie to samo :/