PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=323838}

Wzgórza mają oczy 2

The Hills Have Eyes II
2007
5,7 38 tys. ocen
5,7 10 1 38230
3,7 6 krytyków
Wzgórza mają oczy 2
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy 2

mam pytanko

ocenił(a) film na 10

powiedzcie mi czy ten film jest straszny!!!

karolusia_2

jest niemalze tak straszny, jak te twoje głupkowate pytanie.

karolusia_2

No niestety musze Cie rozczarowc bo ten film jest mało straszny niestety... Jest kilka momentów, ale zdecydowanie za mało... :(

karolusia_2

MOIM ZDANIEM JEST MEGA STRASZNY,ALE POD WARUNKIEM OBEJRZENIA GO W KINIE.TAK SIĘ BAŁAM,ŻE MASAKRA!

dorcia267

Ja bylem w kinie i wcale sie nie balem moze byly 3 momenty w których mozna sie bylo przez chwile przestraszyc ale tylko tyle:) To nie horror,którego sie mozna bac w nim chodzi o to zeby bylo duzo krwi i trupów...

ocenił(a) film na 6
karolusia_2

mam pytanko: czy przez pocałunek można zajść w ciążę?
-nie mogę wyjąć tampona z pochwy, kochane bravo, pomóż!
zastanów się dziecino poważnie nad swoim życiem i zadaj sobie pytanie czy warto to dalej ciągnąć.pozdro.

ocenił(a) film na 2
karolusia_2

ten film to największy shit jaki kiedykolwiek widziałam. nie było strasznego momentu, cały film czekałam, kiedy będzie koniec!!!

karolusia_2

czy można wyssać mózg przez odbyt? Albo czy to prawda, że pijąc ocet można urodzić symbiota? Bo kosmici mi mówili, że tak. A sam film jest straszny! Nie wolno na niego patrzeć, nie wolno nawet kichnąć, bo można pójść do piachu:D

ocenił(a) film na 6
Yokichi

co wiecej, ten film jest tak straszny, że dostałem srania po seansie, a moja dziewczyna tak sie przeraziła że to jej ostatnie chwile na tym łez padole i że przyjdą po nią mutanci, że oddała mi się przed głównym wejściem kina. doping ze strony przerażonej widowni był mi niezwykle pomocny.