No niestety musze Cie rozczarowc bo ten film jest mało straszny niestety... Jest kilka momentów, ale zdecydowanie za mało... :(
Ja bylem w kinie i wcale sie nie balem moze byly 3 momenty w których mozna sie bylo przez chwile przestraszyc ale tylko tyle:) To nie horror,którego sie mozna bac w nim chodzi o to zeby bylo duzo krwi i trupów...
mam pytanko: czy przez pocałunek można zajść w ciążę?
-nie mogę wyjąć tampona z pochwy, kochane bravo, pomóż!
zastanów się dziecino poważnie nad swoim życiem i zadaj sobie pytanie czy warto to dalej ciągnąć.pozdro.
ten film to największy shit jaki kiedykolwiek widziałam. nie było strasznego momentu, cały film czekałam, kiedy będzie koniec!!!
czy można wyssać mózg przez odbyt? Albo czy to prawda, że pijąc ocet można urodzić symbiota? Bo kosmici mi mówili, że tak. A sam film jest straszny! Nie wolno na niego patrzeć, nie wolno nawet kichnąć, bo można pójść do piachu:D
co wiecej, ten film jest tak straszny, że dostałem srania po seansie, a moja dziewczyna tak sie przeraziła że to jej ostatnie chwile na tym łez padole i że przyjdą po nią mutanci, że oddała mi się przed głównym wejściem kina. doping ze strony przerażonej widowni był mi niezwykle pomocny.