PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=323838}

Wzgórza mają oczy 2

The Hills Have Eyes II
2007
5,7 38 tys. ocen
5,7 10 1 38231
3,7 6 krytyków
Wzgórza mają oczy 2
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy 2

... ok, pierwsza czesc moze trzymala troszeczke w napieciu,zeby zaskoczyc widza, ale druga czesc jest tak tandetna, plytka ze szkoda ogladac!!!!!!!!! nadodatek facet w Toi Toi'ce przesada. A scena gwaltu?? nie na miejscu, ganiaja sie ganiaja a tu nagle jeden z mutantow ma ochote na szybki,brutalny sex ( gwalt) bo chce miec dziecko, a co one mu odrazu wyrosnie!!?? :/:/ obrzydlistwo, mogli by nam tego oszczedzic.Po ostatniej scenie mozna spodziewac sie Wzgorza maja oczy 3:/ Bron Boze

ocenił(a) film na 3
ania234

Dokładnie, pierwsza część była fajna, ale dwójka to porażka. Żołnierze zachowywali się jakby pierwszy ich życiu zagrażało niebezpieczeństwo. Jednego z nich zabili to się prawie wszyscy rozpłakali :| A najgłupsza była Amber, która mając karabin z bagnetem stała sobie i patrzyła jak biegnie na nią zmutowany gość. Poza tym kto wywala broń opatrzoną w bagnet, bo skończyła się amunicja? Zwłaszcza, że się jest w jakichś tunelach nastroszonych mutantami. Film cienki, niesmaczny, można go śmiało postawić obok filmów spod znaku Tromy. Ogólnie jedynkę polecam, dwójkę odradzam.

ocenił(a) film na 6
Est85

Ci ?niedzielni gwardziści? zachowywali się jak prawdziwi ?genialni inaczej? hehe, tak, nie umieli nawet swojej broni użyć. Film mi się nie podobał, o wiele gorszy od pierwszego (który strasznie lubię). A scena gwałtu nie potrzebna w ogóle (szkoda ładnej szeregowej).

ania234

dajcie spokoj...jedynka jeszcze bardziej mnie wkurzala...takie glupoty...w 2 tez glupoty..ale jakos bardziej...chcieli przezyc..

ocenił(a) film na 7
desuu

Tromy? Człowieku, widziałeś kiedyś jakiś film spod skrzydeł wytwórni Kaufmana? Czy tylko słyszałeś?

HHE 2 porównywać do typowych, tromatycznych filmów... a co się przejmuję, jeszcze niejeden taki kwiatek przede mną... zaczyna sie jutro nowy tydzień i znowu kilak osób się pogrąży.

ocenił(a) film na 3
dux

Oczywiście, że widziałem kilka filmów Tromy i zdecydowanie mogę porównać ten film do tamtych produkcji. Poziom jest bardzo podobny, tylko ten film jest dodatkowo denerwujący.

ocenił(a) film na 7
Est85

No to gdzie tu masz tą przerysowaną, karykaturalną, poważnie przesadzoną przemoc? Komiksowego charakteru też się nie dopatrzyłem? Już nic nie mówiąc o nietrzymającym się kupy scenariuszu, albo jego braku? No i o braku aktorstwa? Humoru trochę było, heh fakt... ale nie są to gagi w stylu Tromy. Tak więc gdzie ci tu Tromą trąci jak żadnego z tych elementów się nei idzie dopatrzyć?