PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=161733}

Yamakasi 2: Synowie wiatru

Les fils du vent
2004
6,4 13 tys. ocen
6,4 10 1 12991
4,5 4 krytyków
Yamakasi 2: Synowie wiatru
powrót do forum filmu Yamakasi 2: Synowie wiatru

oglądałem 1 część i mi się podobała choć miałem wrażenie że było w niej za mało akcji,teraz akcji jest pod dostatkiem ale fabuła troche kuleje,ale to niezmienia faktu że film jest bardzo dobry i sceny walk i akrobacji stoją na bardzo wysokim poziomie, a to lubie najbardziej,bardzo lubie filmy akcji z taka typową,dobrą "kopaniną" ale ostatnio tego typu filmów jest bardzo mało,wymienie te które oglądałem-Transporter 1 i 2,13 dzielnica,yamakasi 1 i 2,romeo musi umrzec,pocałunek smoka,od kołyski aż po grób,człowiek pies,ong-bak,tom yum goong,witajcie w dżungli(niechodzi mi tu o filmy z nierealistycznymi scenami walk np.-matrix,elektra,dom latających sztyletów itp,bo to dla mnie zupełnie inny gatunek)i tu pojawia sie moje pytanie,czy moglibyście mi podac tytułu innych, podobnych filmów??jeśli ktoś zna jakieś inne filmy(powyżej 2000r,bo wcześniejsze to mnie nie interesują)to będe ogromnie wdzięczny za podanie tytułów,najlepiej by było jeśli każdy kto zobaczy ten post, a zna jakiś inny film którego nie podałem,wpisze go,a powinno się uzbierać kilka tytułów wartych oglądnięcia!!!powodzenia!!POZD RO ;-)