PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130077}
6,7 1,2 tys. ocen
6,7 10 1 1194
Yossi Ve Jager
powrót do forum filmu Yossi Ve Jager

jestem gejem

ocenił(a) film na 8

i jako gej powiem że film bardzo mi sie podobał, jest bardzo smutny jest barrdzo prawdziwy , to jest po prostu życie , nie życie heteroseksualnych bądź homoseksualnych ludzi to jest po prostu życie . Nasze życi sie przeplatA, PO PROSTU , MUSIMY WSPÓŁŻYć inaczej to wszystko w okół pójdzie się J E B A Ć , postarajmy się . Bardzo proszę . M owie to jakop gej ale jestem normalnym obywatelem tego kraju (ale mógłym byc oywatele innego) i to samo chciałbym powiedzieć , B Ą D Ź M Y L U D Ź M I . Bardzo Prosze. Łukasz SZ.

LUKA_6

Hmm chwala bogu ze film jest malo znany i malo popularny bo spotkalbys sie tutaj z atakiem hien ...

Badz co badz podzielam uwage :)

saLuT

InsanE_RabbiT

"Hmm chwala bogu ze film jest malo znany i malo popularny bo spotkalbys sie tutaj z atakiem hien"
Dlaczego tak brzydko piszesz o środowiskach LPGRTVAGD+?;>

LUKA_6

Niedawno również, obejrzałem ten film. Jest dobry, lecz byłby rewelacyjny gdyby trwał chociaż godzinę dłużej ! Cała historia i stosunki między ludzkie były przedstawione w trochę skrótowy sposób. Rozwinięcie każdego wątku naprawdę by wciągał i inspirował, spoglądając na zwykłe życie zwykłych ludzi w obliczu niebezpieczeństwa, ich miłośc, trwoga, radośc, smutek i rozczarowanie. Jako gej cieszę się że tworzy się takie filmy w których ukazuje się życie homoseksualistów takie jakie jest, a nie w sposób bardziej przerysowany czy melodramatyczny. Oby więcej takich dzieł!

LUKA_6

od prawie dwóch lat "poluje" na ten film i nie mogę go skombinować. Lubie dramaty, bo to najbardziej artystyczny gatunek. Poruszają mnie takie historie. Tak, to życie...które jest okrótne. Widziałem jedynie drobny urywek filmu i bardzo chciałbym go obejrzeć cały. Poruszanie kwestii homoseksualnej w kinie budzi wiele kontrowersji, moim zdaniem zupełnie nie potrzebnie. Geje, to też ludzie, jak każdy z nas, dlaczego nie mieli by zasługiwać na odrobinę szacunku i zrozumienia?? Niejeden hetero nie jest godny by żyć, niejeden nie zasługuje na szacunek. Nierozumiem tak powszechnej niechęci do homoseksualistów. Mam nadzieję, że wkrótce obejrze ten film. "(...)jestem normalnym obywatelem tego kraju(...)"- wspaniałe zdanie. Gorąco pozdrawiam :-)

kamul

ciesz sie ze niema LPR-u bo niebylbys normalnym obywatelem lolz

Dopoty film o homoseksualizmie nie przekracza granicy dobrego smaku ktora jest tylko i wylacznie moja granica niemam absolutnie nic przeciwko :)
Co prawda moja ukochana para gejow jest para z Szesciu stop pod ziemia i tak jak tam jest pokazana milosc i ich zwiazek jest arcydzielem wg mnie rzecz jasna