PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743197}

Złe mamuśki

Bad Moms
2016
6,5 80 tys. ocen
6,5 10 1 80326
5,9 22 krytyków
Złe mamuśki
powrót do forum filmu Złe mamuśki

Jeśli ktoś się zastanawia czy warto iść na ten film do kina, to jednym słowem mu na to pytanie odpowiem, WARTO. Jest to naprawdę jedna z lepszych komedii ostatnich lat. Film śmieszy i jednocześnie uczy ze nikt z nas nie jest idealny. Jeżeli szukacie filmu który poprawi wam humor, to zdecydowanie powinniście pójść na ,,Złe Mamuśki" POLECAM :)

ocenił(a) film na 6
Marcin_997

Może genialny nie jest, ale jest przyjemny i można się uśmiechnąć w kilku miejscach.... Ale raczej nie obejrze drugi raz.... Ale szacun za to że bronisz swojej opini,

ocenił(a) film na 5
mocherman

Potwierdzam, że można zerknąć i też nie zamierzam kiedykolwiek do niego wracać. Mocno średni i chamski.

ocenił(a) film na 2
Marcin_997

Nie warto Tragedia ten film!!

Marcin_997

Tak bardzo uczy. Uczy na przykład jak robić dobrze swemu mężowi. Po tej scenie przestałam oglądać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Marcin_997

Popieram. Doskonały pastiż na amerykańskie społeczeństwo, gdzie dzieci od 5 roku życia są uczone konkurencji a nie przyjaźni. Brawo. Aktorsko film również świetny :)

Marcin_997

Dla mnie film super. Mój mąż,też obejrzy jak leci w tv. Może jak na komedię amerykańską tradycyjnie między wiersze wrzucone lesbijskie sceny czy galaretki ale oprócz tego dużo prawdziwych słów. Nie da się być sztuczną i perfekcyjną matką. Zawsze któraś strona cierpi. Zawsze coś się pod tym kryje. Jak dla mnie fajna luźna komedia.Do klasyku nie zaliczę ,ale lubię obejrzeć w depresyjny chłodny wieczór. Nikt nie jest idealny.