Jeśli ktoś się zastanawia czy warto iść na ten film do kina, to jednym słowem mu na to pytanie odpowiem, WARTO. Jest to naprawdę jedna z lepszych komedii ostatnich lat. Film śmieszy i jednocześnie uczy ze nikt z nas nie jest idealny. Jeżeli szukacie filmu który poprawi wam humor, to zdecydowanie powinniście pójść na ,,Złe Mamuśki" POLECAM :)
Może genialny nie jest, ale jest przyjemny i można się uśmiechnąć w kilku miejscach.... Ale raczej nie obejrze drugi raz.... Ale szacun za to że bronisz swojej opini,
Potwierdzam, że można zerknąć i też nie zamierzam kiedykolwiek do niego wracać. Mocno średni i chamski.
Popieram. Doskonały pastiż na amerykańskie społeczeństwo, gdzie dzieci od 5 roku życia są uczone konkurencji a nie przyjaźni. Brawo. Aktorsko film również świetny :)
Dla mnie film super. Mój mąż,też obejrzy jak leci w tv. Może jak na komedię amerykańską tradycyjnie między wiersze wrzucone lesbijskie sceny czy galaretki ale oprócz tego dużo prawdziwych słów. Nie da się być sztuczną i perfekcyjną matką. Zawsze któraś strona cierpi. Zawsze coś się pod tym kryje. Jak dla mnie fajna luźna komedia.Do klasyku nie zaliczę ,ale lubię obejrzeć w depresyjny chłodny wieczór. Nikt nie jest idealny.