PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743197}

Złe mamuśki

Bad Moms
2016
6,5 80 tys. ocen
6,5 10 1 80326
5,9 22 krytyków
Złe mamuśki
powrót do forum filmu Złe mamuśki

Jak w tytule. Warto obejrzec, bo jest i zabawna - chyba, ze nie lubie prostych tekstow, ale ja tez lubie i to, ze sa czasem tez o seksie i sa ostrzejsze nie przeszkadza mi. W komedii moim zdaniem to pasuje :-) Poza tym obrazuje i tak na pewno fantazje wielu osob, wiec warto wyluzowac. Do tego fajne bohaterki, bardzo dobrze pokazane przeslanie i mimo ze nie mam jeszcze dziecka to do mnie przemawia, bo prawda jest taka, ze.perfekcjonizm szkodzi raczej w kazdej dziedzinie zycia, sprawia, ze przestajemy cieszyc sie zyciem, tylko jestesmy zmeczeni i zestresowani. Kazdy potrzebuje czasu dla siebie, podzialu obowiazkow, chwili dla siebie tak jak bohaterki filmu. Fajnie to jest pokazane w komedii i przemawia do mnie chyba tym bardziej. Duzo fajnych dla mnie zartow, smiesznych tekstow i sytuacji. A ja lubie zarowno komedie amerykanskie lekkie z prostymi tekstami jak i subtelne komedie jak francuskie, wiec to nie jest tak, ze tylko takie. Ten film bedzie teraz chyba jedna z moich ulubionych komedii obok np "Udajac gliniarzy" i na pewno jeszcze kiedys obejrze.

ocenił(a) film na 8
monika220

A do tego duzo sie smialam, komedia fajnie poprawila mi nastroj i zachecila tym bardziej do nie brania na siebie zbyt wiele (w kazdej dziedzinie, poki nie mam dzieci to uniwersalne, do innych dziedzin tez ). No i fajnie pokazane, ze czasem ludzi juz nic nie laczy i niestety to raczej tez czesty widok facet, ktory chce, by wszystko za niego robic (choc na szczescie nie wszyscy sa tacy) i w koncu trzeba z tym skonczyc, a dzieci tez uczyc samodzielnosci jak bohaterka.

Polecam