PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208995}

Złota piłka

Le Ballon d'or
1994
6,4 453  oceny
6,4 10 1 453
Złota piłka
powrót do forum filmu Złota piłka

hmm, żadnego tematu dotyczącego tego filmu, trzeba obejrzeć go dzisiaj na polsacie i stwierdzić samemu jaki on jest ; )

ryba17lukasz

no co ty, leciał w grudniu na polsacie? a dzisiaj też... chyba mało filmów mają skoro po 3 miesiącach go nadali znów ;)

ocenił(a) film na 8
Cecidx

jak dla mnei kwestia gustu, jak mam wybierac sposrod innych filmów "familijnych" o tej godzinie, między jakimiś bzdurami o opiekowaniu psami i ratowaniu delfinów, to na tle tych filmów ta produkcja jest nawet przyzwoita... jak to w tego typu filmach bywa bywają naiwne momentami- szczególnie "Gol" to byla zenada- i wbrew pozorom.... na tle tych badziewi ten filmek wyglada calkiem przyjemnie i przyzwoicie. Ja osobiscie polecam - 7.5/10 to jak na tego typu film bardzo wysoka ocena

ocenił(a) film na 8
bermudy

tylko niektory momenty irtutujące , gdyby nie one napisalbym, ze film jest bardzo bardzo dobry. Mi sie podobal, na tle watków sportowych wątki problematyki związanej z sytuacją w niektórych krajach afrykańskich. Film fajny i przyjemny

ocenił(a) film na 6
bermudy

Film fajny tyle że z urwanym zakończeniem, ja osobiście pokazałbym jeszcze chociaż w 10 min dalszą karierę chłopca. Poza tym widać że film kręcony za grosze co niestety odbija się na wykonaniu, jednak mimo tych mankamentów film oceniam pozytywnie.

Grand23

dokładnie! bardzo się zdziwiłem, że takie urwane zakończenie dali mogliby się troszkę bardziej postarać no ale cóż film dosyć fajny ciekawy do obejrzenia ;)