hmm, żadnego tematu dotyczącego tego filmu, trzeba obejrzeć go dzisiaj na polsacie i stwierdzić samemu jaki on jest ; )
no co ty, leciał w grudniu na polsacie? a dzisiaj też... chyba mało filmów mają skoro po 3 miesiącach go nadali znów ;)
jak dla mnei kwestia gustu, jak mam wybierac sposrod innych filmów "familijnych" o tej godzinie, między jakimiś bzdurami o opiekowaniu psami i ratowaniu delfinów, to na tle tych filmów ta produkcja jest nawet przyzwoita... jak to w tego typu filmach bywa bywają naiwne momentami- szczególnie "Gol" to byla zenada- i wbrew pozorom.... na tle tych badziewi ten filmek wyglada calkiem przyjemnie i przyzwoicie. Ja osobiscie polecam - 7.5/10 to jak na tego typu film bardzo wysoka ocena
tylko niektory momenty irtutujące , gdyby nie one napisalbym, ze film jest bardzo bardzo dobry. Mi sie podobal, na tle watków sportowych wątki problematyki związanej z sytuacją w niektórych krajach afrykańskich. Film fajny i przyjemny
Film fajny tyle że z urwanym zakończeniem, ja osobiście pokazałbym jeszcze chociaż w 10 min dalszą karierę chłopca. Poza tym widać że film kręcony za grosze co niestety odbija się na wykonaniu, jednak mimo tych mankamentów film oceniam pozytywnie.