Jet-a Li takiego mistrza kung-fu ?!?!? Większej głupoty nie oglądałem w życiu..... To tak jak Krzysiek Ibisz i Szymon Majewski dołożyliby brejdakowi KLICZKO !!! :))))))
Ogólnie film dobry ale za taką głupotę - ocena 1/10
Mnie osobiście jakoś nigdy to nie przeszkadzało w tym filmie i jakoś nie zastanawiałem się nad tym dlaczego i poco :) tak się przyczepiłeś tej sceny jakby był to koniec świata że ktoś znający wschodnie sztuki walki został pokonany :) ogólnie gdyby nie wpadli do wody to by przegrali :) w końcu to niezawodny kałach zrobił z Jet Li sito :) tyle ode mnie i po za tym to film, tylko tyle :D Jeśli chcesz szukać logiki to oglądaj azjatyckie filmy o kung-fu jak latają nie mając żadnych zdolności albo wykańczają 100 sami oczywiście kiedy każdy podchodzi pojedynczo bo przecież musi być fair :D
A poza tym, niech dzieciak zobaczy, jak ta scena się kończy. Nie ma fair play. Jest tylko dwóch na jednego, pręt, kałach i dobranoc. Jeżeli masz 40 lat, to współczuję dziecinnego podejścia do życia. Inni w Twoim wieku siedzą w pracy, a nie oceniają cały film za jedną scenę.
No widzisz ja nie muszę pracować ;) mam na koncie więcej niż ty zarobisz przez kilka żyć :) i bardzo dużo wolnego czasu :)
2 cieniasów na 1 mistrza?!? 10 z tasakami nie dałoby rady!
Według twojego sposobu myślenia 2pijaczków spuściłoby wpierdziel np. KLICZKO?!? Bo 2 na 1 to zawsze wystarczy hi!hi!
Gratuluje wybujałej wyobraźni :)
Z tego co widzę po twoich ocenach to nie wiem z jakiego powodu w ogóle oceniasz ten film :) aby mieć przynajmniej raz wystawione 1 ?? Ten film jak byś nie zauważył to klasyk kina jak chociażby z wojennych "Szeregowiec Ryan" :) Tutaj chodzi o humor którego widocznie ty nie zrozumiesz bo jest to zbyt ciężkie dla ciebie :) Nie ma tutaj wszystkiego wystawionego na tacy jak w seri "Szybcy i Wściekli" czy "Lara Croft" :) Naoglądałeś się takich filmów jak "Krwawy Sport" czy "Wściekłe Pięści" i nie pasuje Tobie że bohater znający wschodnie sztuki walki nie pokonałby samemu armi wroga :) Bo jak to tak :D "Sponsoring" Film uznany przez Ciebie na 8 :) Tutaj widzę z kim mam do czynienia :) czy to jest Troll lub bezguście któremu wystarczy goły tyłek w filmie i scena akcji :)
Wszystko rozumiem b.dobrze.
Zabójcza broń- nie jest to klasyka kina. 1 , 2 i 3 część są dobrymi filmami 6/10
4 część - to już nie jest Zabójcza broń tylko Naga broń! :)
Takie filmy jak Szybcy i wściekli są dla wszystkich co lubią szybkie laski i bryczki :)
Dla takich mistrzów jak Jet czy Van Damme kilku przeciwników nie stanowiłoby żadnego problemu.
Sponsoring jest fajnym i realnym filmem :) - kasa, fajne bryczki i laski rządzą światem ;)
no tak masz racje nie dało by rady ale nowłaśnie mam ale oni też nie dali rady tylko to że wpadli do wody to rigs znalazł ak47 a gdzyby nie to to by ich zabił czyli zabiły go kule z aktak logicznie myśląc
a właśnie nie tak dawno oglądałem film gdzie tak naprawde jest mistrzem w swoim fachu a w filmie już nie czyli można powiedzieć że Jet li mógł grać chińczyka umiejącego d.d walczyć a nie mistrza karate kug fu itp bo w filmie nie było o tym nic takiego
tyle wpisów na tak bezsensowny temat, partyzant w cohones i nawet mój dziadek zamiata Jeta Li :D
I tak nie zrobili tego najgorzej. Jet ginie od kul, beznadziejnie byłoby gdyby położyliby go w uczciwej walce wręcz.
No i co?
Rozwalił by dziadów po kątach i byłoby bez happy endu!
A taka właśnie zasada panowała, panuje i bedzie panować na wsze czasy w Hollywoodzie ;)
pozdrowienia filmowcu!
tylko ze ci dwaj to tez nie ułomki,watpie zeby jet li dałby im rade obu naraz takze zastanów sie co piszesz.
Gdy był młody Jet Li był dobry, ale prawdą jest że nie ma warunków fizycznych,a one mają kolosalne znaczenie.
Gdy ktoś pisze rzeczy w stylu, że Jet by sobie poradził z 20-stką to już wiem, że nie ma sensu wdawać sie w rozmowę :)
dlatego juz mu nie odpisuje moze i jet umie sztuki walki ale najwaniejsze sa warunki fizyczne takze jest on spokojnie do pokonania.
Matko chłopczyku to jest film.. ile ty masz lat? Chyba nie za dużo skoro takie pierdoły piszesz.. W filmie nawet Leo Getz mógł go przez przypadek pokonać, bo to tylko film, a nie realia. W niektórych film jeden człowiek zabija pół mafii, a to też niemożliwe, a mimo to film jest super.. :/ dorośnij..
Życie to film ........... a jak ktoś chce kręcić głupoty to niech kręci głupie parodie typu Naga Broń.
Końcowa scena walki z Jet Li pasuje właśnie do takiej komedii.
I nie wypisuj bzdur pielucho-majtku :)
Film dokumentalny to życie, a film to film. Wg Zielona Mila, Skazani na Shawshank to też parodie? Nie, to są właśnie filmy. Naucz się paru rzeczy chłopczyku zanim coś napiszesz, a teraz do łóżka spać, bo już po dobranocce.
Niuniu nie masz racjii i nie dyskutuj z mądrzejszym i starszym bo robisz sobie kaszanke ;)
Po 1 kto powiedział, że jesteś starszy? A po 2 jeśli miałbym szukać kogoś mądrego to na pewno byś do nich nie należał. Twoja mądrość ujawnia się po tym jakimi tekstami rzucasz.
Widać, że inteligencja nie jest twoją mocną stroną ..... przecież po moich wypowiedziach widać, że jestem mądrzejszy od ciebie przynajmniej 100 razy ;)
A co ma Zielona Mila, Skazani na Shawshank do Zabójczej Broni 4 ???
Film dokumentalny to film a film to życie. I nie dyskutuj bez sensu bo robisz sobie kiche :)
Jet Li jest nie pokonany tak samo jak Bruce Lee. To nie podlega dyskusji.
Synku ile ty masz lat? 10? Takie teksty żenujące tu piszesz.. tragedia. Nie będę się z tobą przerzucał słowami, bo nie będę się zniżał do twojego poziomu.
Niuniu na pewno jestem starszy od ciebie i Bajdan przestań bajdurzyć bez sensu :)
Bajdan piszesz - ''to tylko film, a nie realia'' - czyli co? Jak krowy w rzeczywistości pasą się na łące to w filmie mają latać w powietrzu i srać ludziom na głowę? albo jak ferrari jest szybsze od poloneza to na filmie ma być wolniejsze??? A w finałowej walce 2 dzieciaków ma pokonać Bruce Lee ??? To znaczy, że masz ptasi móżdżek.
Ja też gorszej głupoty nie widziałem od końcowej walki w Zabójczej broni 4 !
W filmie można zrobić wszystko. Rambo wyniszczył całą armię, Rocky ledwo żyjąc na ringu nagle zaczął być w pełni formy i niszczyć uderzeniami jakby nawet nie był do tej pory zmęczenia. Głupoty tu gadacie. Nie podoba wam się to, to włączcie Discovery i pooglądajcie dokumentalne filmy.
Nie rozumiesz podstawowej różnicy. To Rambo porozpierdzielał całą armie cieniasów a nie cienias rozwalił armie komandosów typu rambo.
Rocky walczył z zawodowymi bokserami a nie np. z Krzysiem Ibiszem i jeszcze w dodatku Rocky dostałby łomot od Krzysia :)
Taka głupota miała miejsce w ostatniej walce z Jet Li.
Dla ciebie to normalne....... i kto tu ma mózg 5 latka??? ;)
Czytaj ze zrozumieniem i pisz też rozumiejąc co piszesz. A teraz kończę tę konwersację, bo i tak do porozumienia nie dojdziemy. Pozdrawiam
Moze i mistrz ale wiedz ze na calym swiecie nie ma niepokonanych zawsze przeyjdzie ktos lepszy ale i tak na takiego przyjdzie pora bo im ktos starszy ym slabszy a niestety majac 50 lat tak juz jest ze nie jest sie juz najlepszym
Dla mistrzów wschodnich walk 50 lat to nie jest dużo. Np. wielki mistrz Yip Man w wieku około 50 był nadal niepokonany.
W realnej walce wystarczyłoby jedno uderzenie Jeta i Riggs , Murtaugh byli by martwi w ciągu kilku sekund. Rozumiem, że to jest film to walka mogła by trwać trochę dłużej ale bez przesady! tłukli się 100 razy po ryjach i nic! A na koniec załatwili mistrza. Takiej głupoty chyba nie nakręcili jeszcze na żadnym filmie. No chyba, że jest to film - Kosmiczne jaja :)
No racja mogli sie troche jeszcze pobic i niedawac rady prawie ze umirec ale szczeze powiem ze gdyby nie karabin moglby ich zabic. Ale poamietaj nawet najwieszy mistrz walk niepokonany od kilku czy kilkunastu lat zostanie pokonany przez jedna osobe ktora pokona wszystkich i to ona jest niepokonana choc zadnych sztuk walki nie trenowala jest to SMIERC ale z tym udezeniem to prawda nie trzeba byc jakims super mistrzem zeby to zrobic trzeba wiedziec jak i w jaka czesc ciala udezyc czlowieka by zginal a sa takie punkty
no co ty Ostatnio czytałem wywiad z Gibsonem w którym mówił że ostatnio troche pakuje więc Jet miałby problem, z resztą Glover też podobno coś tam ostatnio ćwiczył, tak że Li chyba musiał by się powielić("The One")
Hi! Hi! To jak tak pakują to może umówimy Gibsona i Glovera na walkę np. z Kliczko???