Zabójcza kolacja

Serial Lover
1998
7,4 509  ocen
7,4 10 1 509
Zabójcza kolacja
powrót do forum filmu Zabójcza kolacja

Co za film!!

ocenił(a) film na 10

Moja ulubiona scena: dwóch złodzieji spiewających "only You" w maszynie do odtwarzania płyt. niezeimskie...... A przy okazji, ktos wie skad wziasc ten film? torrent, wyporzyczalnia, cokolwiek?!?

ojenyadam

tak to mnie rozwaliło na częsci ;]

może ma ktoś ten film na sprzedaż, albo za darmo...ewentualnie moge przelać piwo na konto życzliwej osoby, lub dać buziaka...

ocenił(a) film na 10
mowcie_mi_mistrzu

film mam, ale niestety bez napisów :( mogę udostępnić lub wysłać płytkę ;)

fallenangelus

szkoda, bo nie czaje francuskiego :(

ale dzieki za dobre chęci :)

ocenił(a) film na 10
mowcie_mi_mistrzu

Mam angielskie napisy, jeśli by Ci się chciało mógłbyś spróbować je przetłumaczyć ;) Ja nie dam rady, aż taka dobra nie jestem :)

fallenangelus

niom:) ja też jakieś ściągnąłem z neta (jakaś angielska stronka z napisami), ale przetłumacze je dopiero jak sie film ściągnie ;) <ARRRRR!!>

jak zrobię polskie napisy to wrzucę tutaj linka...no ale najwcześniej będą dopiero za miesiąc...może wyrobie się do świąt...

ogólnie to chyba nie bedzie problemu :) raz już robiłem napisy do Avenging Force z Michaelem Dudikoffem...nie było napisów nigdzie to zrobiłem...ale film taki sobie że tak powiem ;]...to znaczy bardzo dobry, wypasiony film - polecam :) jak byłem mały to jakoś to wszystko lepiej wyglądało w filmach z M.Dudikoffem i takimi ziomami jak Van-Damme, czy chocby Fredi Kruger....No ale to już tylko taka dygresja...