Moja ulubiona scena: dwóch złodzieji spiewających "only You" w maszynie do odtwarzania płyt. niezeimskie...... A przy okazji, ktos wie skad wziasc ten film? torrent, wyporzyczalnia, cokolwiek?!?
tak to mnie rozwaliło na częsci ;]
może ma ktoś ten film na sprzedaż, albo za darmo...ewentualnie moge przelać piwo na konto życzliwej osoby, lub dać buziaka...
Mam angielskie napisy, jeśli by Ci się chciało mógłbyś spróbować je przetłumaczyć ;) Ja nie dam rady, aż taka dobra nie jestem :)
niom:) ja też jakieś ściągnąłem z neta (jakaś angielska stronka z napisami), ale przetłumacze je dopiero jak sie film ściągnie ;) <ARRRRR!!>
jak zrobię polskie napisy to wrzucę tutaj linka...no ale najwcześniej będą dopiero za miesiąc...może wyrobie się do świąt...
ogólnie to chyba nie bedzie problemu :) raz już robiłem napisy do Avenging Force z Michaelem Dudikoffem...nie było napisów nigdzie to zrobiłem...ale film taki sobie że tak powiem ;]...to znaczy bardzo dobry, wypasiony film - polecam :) jak byłem mały to jakoś to wszystko lepiej wyglądało w filmach z M.Dudikoffem i takimi ziomami jak Van-Damme, czy chocby Fredi Kruger....No ale to już tylko taka dygresja...