PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10055288}

Zaginione nocą

Svaniti nella notte
2024
4,9 3,3 tys. ocen
4,9 10 1 3272
4,0 2 krytyków
Zaginione nocą
powrót do forum filmu Zaginione nocą

czy mi się wydawało , czy gdy zginęły dzieci to laska przez tel powiedziała do męza - wsiadam w pierwszym samolot i zaraz jestem i ... za chwile była ?
Kilka głupot jest - skoro ona nie była dogadana z Nikolą o te dragi ,to co chciala nagrac i jak go w wkopac ?
Gośc za 10kg koksu przemyconego prze godzinę dostał 150 tys € czyli jakies 650 tys zl . Za przemyt z Ekwadoru do Europy 5 kg ludzie dostaja max po 10 tys $ ,czyli 40 tys zl .Smiech na sali . Handlarze tez dobrzy , nikt nic nie przeliczał , nie sprawdzał. Kto mu dał liscik z napisem zeby uciakał i dlaczego ? Straż tez łatwowierna .
I żona , ktora wrzuca plastikowe opakoenia do Oxycodinie , ktory sie nie spuszcza , to juz był hit :)

tomek23452

mam dokładnie takie same odczucia, zgadzam się w 100%

dorota_malec_2

Głupota goni głupotę

ocenił(a) film na 3
tomek23452

Tragedia ten film

ocenił(a) film na 6
tomek23452

Przecież ona nigdzie nie wyleciała , była w domu i kłamała , że wyleciała i wraca pierwszym samolotem . Chyba niedokładnie oglądałeś . To , że on się nie zorientował , że szybko przybyła to inna sprawa ale pewnie był w szoku po zniknięciu dzieci

Lordmordor

Halo ! a gdzie ja napisałem ,ze ona wyleciała ? W jakim szoku trzeba by byc ,zeby nie zauważyć ,ze same odprawy na lotniskach trwają po kilka godzin ? Jak mozna powiedziec wsiadam w samolot i lecę do ciebie i byc za chwilę na miejscu ? Przecież to niedorzeczne ... chyba ,ze miała swoj czarter , ktory juz czekał odpalony z pilotem w środku ,na jej prywatnym lotnisku na jej posesji , inaczej jakby sie z tego wytłumaczyła temu mężowi ?