Temat dla chętnych do wspólnego komentowania. Emisja dziś, 30.08 o 13:00 na Tv6 i jutro, 31.08 o
15:00 na Tv4.
''Zostawcie mnie''
Zostawcie!
No zostawcie!!!
Yyyy ale jak my cię zostawimy to sami umrzemy bo będziemy musieli się od ciebie oddalić a ty się nie ruszasz czyli to ty zostaniesz w balonie... To ty nas zostaw...
Chce zobaczyć syna.
Ty już tu nie rządzisz.
yyyy czyli nie rządzę swoimi pragnieniami? Pragnieniem zobaczenia swojego syna? I tu rządzisz moimi pragnieniami?
To nie tak... ja chciałbym....
Taa, teraz ty byś chciał.. zabraniam ci chcieć!
Plusy:
- śmieszna postać Erica
- śmierć głupich postaci
Minusy:
- efekty zapadliska
- najgłupsza scena double killa w historii
- całkowite olanie tematu jakichkolwiek innych ofiar (zawaliło się pół miasta!)
- ucięte zakończenie
3/10
Super widowisko bo na drodze ślisko a w rowie drogi robi się zapadlisko mój drogi dość blisko, i autobus pełen młodzieży wpada bo ktoś zniszczył środowisko - winowajca w to nie wierzy chociaż wszędzie widowisko.
Właśnie obejrzałam na DVD. Kicha totalna. Ba, nawet za bardzo się nie ubawiłam, a bardzo na to liczyłam. W ogóle wiadomo, co spowodowało to zapadlisko? Bo, niby coś tam pokrętnie tłumaczono, ale w sumie nie wytłumaczono.
Ale przyznasz, że w sumie to nie było wyjaśnione w tym filmie, a szkoda, bo to mogłoby dodać smaczku całej produkcji (w zależności od w miarę pokręconej wyobraźni scenarzystów). Niby obwiniana była o to jakaś firma wiertnicza, ale to za mało.