PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685488}

Zapadlisko

Sink Hole
2013
3,0 362  oceny
3,0 10 1 362
Zapadlisko
powrót do forum filmu Zapadlisko

Temat dla chętnych do wspólnego komentowania. Emisja dziś, 30.08 o 13:00 na Tv6 i jutro, 31.08 o
15:00 na Tv4.

Gutman

Lekko spóźniony - 15 minut do końca xD
Ja poważnie spóźniony - 30 minut do końca :)

ocenił(a) film na 2
movies_2

Ciemnośc widzę ciemnośc
Ciemnośc widzę

movies_2

Nie czepiaj się szczegółów xD

Valdoraptor23

''Zostawcie mnie''
Zostawcie!
No zostawcie!!!
Yyyy ale jak my cię zostawimy to sami umrzemy bo będziemy musieli się od ciebie oddalić a ty się nie ruszasz czyli to ty zostaniesz w balonie... To ty nas zostaw...

movies_2

hahahhahahahha!

movies_2

Chce zobaczyć syna.
Ty już tu nie rządzisz.
yyyy czyli nie rządzę swoimi pragnieniami? Pragnieniem zobaczenia swojego syna? I tu rządzisz moimi pragnieniami?
To nie tak... ja chciałbym....
Taa, teraz ty byś chciał.. zabraniam ci chcieć!

movies_2

:D Gary taki poraniony ledwo żywy ale sobie nonszalancko podszedł do żony z karetki xD

Valdoraptor23

Czy tylko ja mam wrażenie że Eric Roberts wszystko olewa i świetnie się bawi? xD

Valdoraptor23

Oni tam wszyscy coś zażyli kręcąc ten film :-) inaczej nie potrafię sobie tego wytłumaczyć...

Zoe_5

A jak tłumaczysz sobie moje scenariusze :) ?

movies_2

yy... yyyy.....eee... no.... że masz dużą wyobraźnię :-D

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

Moja nota 2/10 kicha i tyle

giovanni50

Już koniec? to się naoglądałem..

ocenił(a) film na 2
Gutman

Jutro o 15 powtórka

giovanni50

Może obejrzę :) jak na razie wstrzymam się z oceną(za dużo to nie zobaczyłem)...

giovanni50

Ja też dam 2. Śmieszny był nieco! No i pomysł z balonem!!! :-)

Valdoraptor23

Też mam takie wrażenie, sceny z nim należą do najlepszych w filmie :)

Valdoraptor23

Plusy:
- śmieszna postać Erica
- śmierć głupich postaci
Minusy:
- efekty zapadliska
- najgłupsza scena double killa w historii
- całkowite olanie tematu jakichkolwiek innych ofiar (zawaliło się pół miasta!)
- ucięte zakończenie

3/10

Valdoraptor23

Super widowisko bo na drodze ślisko a w rowie drogi robi się zapadlisko mój drogi dość blisko, i autobus pełen młodzieży wpada bo ktoś zniszczył środowisko - winowajca w to nie wierzy chociaż wszędzie widowisko.

movies_2

"Reakcja łańcuchowa zniszczy całe miasto" :)

ocenił(a) film na 1
Valdoraptor23

Właśnie obejrzałam na DVD. Kicha totalna. Ba, nawet za bardzo się nie ubawiłam, a bardzo na to liczyłam. W ogóle wiadomo, co spowodowało to zapadlisko? Bo, niby coś tam pokrętnie tłumaczono, ale w sumie nie wytłumaczono.

xena_4

Chyba nastąpiło samospowodowanie się ;)

ocenił(a) film na 1
Valdoraptor23

Ale przyznasz, że w sumie to nie było wyjaśnione w tym filmie, a szkoda, bo to mogłoby dodać smaczku całej produkcji (w zależności od w miarę pokręconej wyobraźni scenarzystów). Niby obwiniana była o to jakaś firma wiertnicza, ale to za mało.

ocenił(a) film na 3
xena_4

Była mowa o łatwopalnej wodzie w rurociągach, a jak pokazywali scenę zapadania się miasta, to było sporo wybuchów, więc może w tym należy się upatrywać związku. Ale tak na poważnie to też nie mam pojęcia, w jaki sposób miały działać te rurociągi, że wywołały taki kataklizm.