PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=474995}

Zbaw mnie ode złego

My Soul To Take
2010
5,0 12 tys. ocen
5,0 10 1 12175
2,9 7 krytyków
Zbaw mnie ode złego
powrót do forum filmu Zbaw mnie ode złego

Zdecydowanie byłam nastawiona na coś znacznie lepszego, nie mogłam się doczekać kiedy w końcu będę mogła obejrzeć, namawiałam nawet chłopaka by usiadł i obejrzał ze mną, ale nie chciał.
I nie ma on czego żałować. Mimo iż film zrobiony ciekawie, sama fabuła nawet przyjemna, to film sam w sobie nie jest zachwycający. Wahałam się między oceną "średnie (5)" a "może być (6)", i jednak wybrałam to drugie, nie wiem do końca czemu, może dlatego, że głupio dalej mam nadzieje, iż jeśli obejrzę to drugi raz dojrzę drugie dno, które przedtem zapewne sama będę musiała sobie wymyślić.

Film polecam koneserom i osobom znudzonym, nie mającym czym zająć sobie wieczoru, albo tym, którzy mają ochotę na horror, ale większość z nich ich przeraża. Ten was nie przerazi ;)
Jeśli ktoś jednak szuka dobrego horroru - zawiedzie się.

NamiKissyKissy

mam prośbę też bym chciał obejrzeć ten film czy mogłabyś mi powiedzieć skąd go ściągnęłaś albo gdzie go obejrzałaś ??

ocenił(a) film na 5
MyOwnScream

Wystarczy wpisać sobie w wyszukiwarkę google "My Soul To Take torrent" i tam wyskoczy mnóstwo propozycji. Coś na pewno dla siebie znajdziesz, ja (niestety lub stety) zaopatrzam się z prywatnych stron, do których mają dostęp tylko osoby zaufane i zaproszone~ Nie są to polskie strony, ale PL Torrenty też są OK. np strona z torrentami TnT. Wystarczy się zarejestrować.

NamiKissyKissy

dziękuję...;)