Lucy Liu daje temu filmowi coś egzotycznego a reszta jak dla mnie zapowiada się beznadziejnie Marilyn Manson po co on tu to już nie rozumiem mało kasy jeszcze zarobił jego postać jak dla mnie zapowiada klęske dla tego filmu .
MM to świetny artysta-zarówno muzyk jak i aktor, a ty jesteś kolejnym kretyńskim przykładem ignoranckiego człowieka:P
Nie pozdrawiam
hmm...ciekawe co z tego wyniknie, ale ten film troszke przypomina mi kill billa :P:Ptzn chodzi mi o to, ze ktos zabil babke, a ona sie ozywa:P i probuje sie zemscic :P hehe:P ja sie tak zastanawiam jajk Marlin Manson bedzie tu wygladac chociaz ja go osobiscie niecierpie!!!!i niewiem po co on tu :/:/ w tym filmie :/ pff...:/, no ale moze nas pozytywnie rozczaruje hehe ...:P
Oglądałem dzisiaj to coś... Musze przyznać ze zmarnowalem tylko czas;/ tak żałosnego horroru dawno nie widziałem. Fabuła tragiczna. Ta cała Lucy Liu tak sie nadaje do tej roli jak moja babcia do grania w baseball. Nuda, nuda jeszcze raz nuda!. Jak można w ogole nakręcić taki chłam;/ Tak btw zabijają mnie oceny filmów na fb. wspaniale obrazują gust naszego społeczeństwa;)