4/10.Film ZDECYDOWANIE poniżej moich oczekiwań!!!NUDA,NUDA i jeszcze raz NUDA!!!Zacznę od tego,że sam klimat filmu jest fatalny,niby mroczny,jak w horrorze,ale,jednak brakuje mu "tego czegoś",a im bardziej sie rozwija,tym bardziej staje się nudny niestety:(Film opowiada historię dziewczyny zamordowanej przez członków sekty,którzy okazują się wilkołakami żywiącymi sie ludzką krwią,ich ofiarą staje się młoda dziewczyna Sadie Blake,w tej roli Lucy Liu,która gra jednak słabo i mało przekonująco swoją rolę według mnie niestety:(Umarła i żyje:(eh,po prostu PORAŻKA!!!Film ciągnie sie,jak przysłowiowe "flaki z olejem",nie ma żadnych zwrotów akcji,brak mu dynamiki i rozwoju,jeżeli już czekałem na jak najszybszy jego koniec,to niestety nie świadczy to o nim dobrze niestety:),chociaż po notowaniach internautów mogłem się spodziewać,że film będzie bez polotu i niestety sam się o tym bardzo boleśnie przekonałem:(Uważam,że 90 minut na jego obejrzenie było po prostu zwykłą stratą czasu!!!Zakończenie fatalne!!!Zretszą,jak całokształ niestety:(ZDECYDOWANIE odradzam!!!