PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829225}

Zenek

2020
2,8 40 tys. ocen
2,8 10 1 39996
3,7 26 krytyków
Zenek
powrót do forum filmu Zenek

"Krytyka Filmu"

ocenił(a) film na 10

Proponuję aby ludzie którzy w dupie mają zasraną sztukę, na krytyce się nie znają, żeby się zamknęli. Powinno się dawać Bana pseudo krytykom, którzy nawet nie obejrzą filmu, a już ocenią że to żenada, że gówno itd. Disco Polo to nie ukrywam, w większości błazenada. Ale wśród tej błazenady, można znaleźć prawdziwe perełki z przekazem, ciekawą fabułą i brzmieniem. Ciekawe jest to, że bardzo często krytykami Disco Polo są osoby słuchające tandetnego Hip Hopu, które również... "muzyką nazwać nie można" Chociaż tu także są perełki, z przekazem itd. Więc fanom i tyranom radzę, abyście obejrzeli film, a potem go skrytykowali. Zdaję sobie sprawę że postać Zenona Martyniuka jest dość kontrowersyjna, ale pozwólcie, że widzowie ocenią film na podstawie oglądalności. Wam się taka muzyka nie podoba? A dziwne. Może nie macie gustu? Za granicą puszczają tą muzykę bez problemu, a w radiu od dziesiątek lat ciągle te same "hity" lecą, żadnej nowości aż się rzygać chce.. Mówicie że tandetna muzyka, tandetny wykonawca, przecież wy własnym rządem i krajem gardzicie. To ile warta jest ta cała krytyka? Skoro jest tak wielu ludzi, którzy tego słuchają, to widocznie lubią taką muzykę i koniec. Pozdrawiam zakompleksionych słuchaczy tandety, którzy brzydzą się tym, co lubią słuchać <3 Specjalnie dałem 10 gwiazdek bo co to za równowaga. Tylu z was dało 1 gwiazdkę, i się nie mogę nadziwić, co w tym filmie jest nie tak? :D A może całe oburzenie to z powodu plakatu "Król walentynek jest tylko jeden" hehe, kogo obchodzą walę tynki? :3 Walę tynki są dobre dla frajerów, co nie potrafią kochać czy okazywać uczuć drogiej osobie, i potrzebują do tego świąt xD

ocenił(a) film na 1
ka_rza

Wzruszyła mnie Twoja historia. Jestem pod ogromnym wrażeniem zwłaszcza tej części, w której piszesz o perełkach z przekazem, ciekawą fabułą i brzmieniem - rozwiniesz nieco myśl? ;)

Czajnik_67

Przecież to opłacony komentarz napisany przez puste multikonto założone w celu promocji Zenka.