I ja!
Żenek, Żenadek król walentynek :D Nobla dla twórcy logo :D
Genialny sarkazm :D
Mam andzieję, ze bedzie nie tylko scena,a le też o jeo żcyou prywatnym. To jest cieawe - tyle lat z jedną kobietą, a pokus wiele przecież
wiadomo, można nie słuchać, nie lubić nawet disco polo, ale człowiekiem rządzi właśnie ta ciekawość :D
Też obstawiam, że padnie jakiś rekord frekwencji, bo ludzie są ciekawi jak Zenek doszedł do tego wszystkiego co teraz ma.
Ja jestem ciekawa, czy sale kinowe to wytrzymają! :D myślę, że z mojego maista na Zenka pójdą tłumy :)) oczywiście ja na czele xD
Zenek to klasa sama w sobie. Mało sławnych osób spędz całe życie z jedną kobietą. Danusia ma na prawdę szczęście ;)
Wiele osób pójdzie z ciekawości i termin premiery też ciekawy bo walentynki :D Można iść na Zenka a nie na komedie romantyczną
Niezły termin premiery sobie wybrali. Dobre posunięcie. Na pewno pewno tłumy w kinach, bo każdy jest ciekaw tej historii.
mnie też zjada ciekawość :)szykuje się dobry, ale i naprawde rozrywkowy film o polskiej gwieździe muzyki rozrywkowej, trzymam kciuki!
Naprawdę lubię tego gościa, jest taki ciepły i przyjazny… z chęcią poznam jego drogę kariery i ciekawostki z życia prywatnego w kinie na premierze „Zenka” ;))
Moim zdaniem to musi się udać. Abstrahując od samej muzyki, życie Martyniuka to serio ciekawa historia. Wszystko razem powinno dać świetne połączenie ;)
Zycie Martyniuka to taki trochę Poland dream :) Chłopak z malutkiej wsi robi wielką karierę i po 30 latach doczekał sie nawet filmu. Moim zdaniem to spełnienie marzeń! Można sie śmiać ale kto z nas by tak nie chciał :P