PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829225}

Zenek

2020
2,8 40 tys. ocen
2,8 10 1 39996
3,7 26 krytyków
Zenek
powrót do forum filmu Zenek

Ciekawe jak to wyszło pójdę do kina

Koneser_Kielce

Ja już nie mogę się doczekać! :D

ocenił(a) film na 9
anulkakaka

I ja!
Żenek, Żenadek król walentynek :D Nobla dla twórcy logo :D
Genialny sarkazm :D

anulkakaka

Kto do kina reka w góre JA JA JA :DDD

sukineczka

Ja na pewno pójdę :)

sukineczka

Jeszcze ja! Jeszcze ja! :D

sukineczka

Ja na pewno

Koneser_Kielce

Też się wybieram!

susurrement

może uda mi sie pójśc na samą premierę :D

ocenił(a) film na 8
marikaPos_2

Byłem i uważam że nie jest taki słaby jak średnia by wskazywała.

Koneser_Kielce

Mam andzieję, ze bedzie nie tylko scena,a le też o jeo żcyou prywatnym. To jest cieawe - tyle lat z jedną kobietą, a pokus wiele przecież

Koneser_Kielce

tez mnie to ciekawi. zastanawia mnie najmocniej jego życie poza kulisami sławy :)

Koneser_Kielce

Nie moge przegapić tego filmu! Królu czekamy! :D

MartaManiakFilm

czytałam biografię "Życie to są chwile" i mam nadzieje, ze film bedzie mocno nią inspirowany :)

ocenił(a) film na 10
Koneser_Kielce

A tez wybiorę się z ciekawości

getmygun

wiadomo, można nie słuchać, nie lubić nawet disco polo, ale człowiekiem rządzi właśnie ta ciekawość :D

arcio555

myslę, że ciekawośc pchni do kin wiele osób ;)

Betty_Lou

Też obstawiam, że padnie jakiś rekord frekwencji, bo ludzie są ciekawi jak Zenek doszedł do tego wszystkiego co teraz ma.

Koneser_Kielce

Ciekawość podpowiada, żeby przekonać się na wlasnej skórze, czy to dobry film ;))

Koneser_Kielce

Znam piosenki, teraz chętnie poznam bliżej życie prywatne Zenka :))

Koneser_Kielce

Ja jestem ciekawa, czy sale kinowe to wytrzymają! :D myślę, że z mojego maista na Zenka pójdą tłumy :)) oczywiście ja na czele xD

Koneser_Kielce

Też jestem ciekawa i chętnie zobacze, w końcu król walentynek jest tylko jeden ;)

Koneser_Kielce

Zenek to klasa sama w sobie. Mało sławnych osób spędz całe życie z jedną kobietą. Danusia ma na prawdę szczęście ;)

Koneser_Kielce

Wiele osób pójdzie z ciekawości i termin premiery też ciekawy bo walentynki :D Można iść na Zenka a nie na komedie romantyczną

Judyju

termin kuszący bo to oznacza, ze wszystkie randki beda sie dzialy pod sztandarem disco polo :D

Judyju

Niezły termin premiery sobie wybrali. Dobre posunięcie. Na pewno pewno tłumy w kinach, bo każdy jest ciekaw tej historii.

Koneser_Kielce

mnie też zjada ciekawość :)szykuje się dobry, ale i naprawde rozrywkowy film o polskiej gwieździe muzyki rozrywkowej, trzymam kciuki!

Koneser_Kielce

Naprawdę lubię tego gościa, jest taki ciepły i przyjazny… z chęcią poznam jego drogę kariery i ciekawostki z życia prywatnego w kinie na premierze „Zenka” ;))

Koneser_Kielce

ciekawe, zwłaszcza, że teaser i plakat wypa∂ły bardzo obiecująco. aktorzy tez nienajgorsi

biernas_89

Moim zdaniem to musi się udać. Abstrahując od samej muzyki, życie Martyniuka to serio ciekawa historia. Wszystko razem powinno dać świetne połączenie ;)

ocenił(a) film na 8
kamien_904

Żeby film był solidny i mało zmyślonych historii z życia Martyniuka.

kamien_904

Zycie Martyniuka to taki trochę Poland dream :) Chłopak z malutkiej wsi robi wielką karierę i po 30 latach doczekał sie nawet filmu. Moim zdaniem to spełnienie marzeń! Można sie śmiać ale kto z nas by tak nie chciał :P

biernas_89

Jan Frycz tam gra! Uwielbiam go

Koneser_Kielce

Ja też na pewno. Pierwsze recenzje są bardzo dobre :)

Koneser_Kielce

Śiwetne to jest!!!!

ocenił(a) film na 8
Jolancisz

Jest film o tematyce disco polo który polecam Kochaj i rób co chcesz