Już niedługo Zielona Mila zostanie pierwszym filmem na Filmwebie ocenionym przez milion użytkowników! Jeszcze tylko 2 212 ocen.
Bardzo powoli mu teraz tych głosów przybywa... W tle jest Forrest Gump, któremu brakuje ok. 8 tysięcy.
Czy ja wiem, że powoli... od czasu, gdy dodałam post do miliona zostało mniej niż 2 tysiące. Raczej Forrest Gump nie dogoni, za duża różnica. Nawiasem mówiąc, ciekawe, że w obu filmach główną rolę gra Tom Hanks.
No i trafiłem tu dzisiaj bo na filmwebie pojawił się News ze Zielona mila została pierwszym filmem z milionem ocen. Nie spodziewałbym się bo co prawda jest to dobry film ale nigdy nie uważałem go za wielkie arcydzieło.
Leciało to jak krew z nosa, przecież 900 tys głosów to chyba było w okolicach 2017 roku, może nawet wcześniej jak dobrze pamiętam. No nic, w końcu się udało xd nie jestem wielkim fanem tego filmu, widziałem go dopiero 2 razy, raz przeczytałem książkę, dziwne, że on akurat przekroczył jako pierwszy milion głosów, bo jest sporo bardziej popularnych filmów..
że wam się chce takim filmom oceny nabijać, filmweb w każdej chwili może przestać istniec tak jak nasza klasa czy facebook
1.. i wszystko jasne.. także lepiej nie wypowiadaj się na forum, bo nic tu raczej Twoje zdanie się nie liczy..