PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037035
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

10/10

ocenił(a) film na 10

Wspaniały film!

Cairine90

Wspaniałe dziadostwo.

1/10

ocenił(a) film na 10
grzegorz_cholewa

juz ci pisalem ze to film nie dla ciebie , po co robisz sam z siebie glupka? daj sobie spokoj, temat nie dla ciebie

riko62

Film nie dla mnie bo jest zbyt drętwy na moją osobę. Czemu plebs tak lubi aprobować takie kinomatograficzne miernoty? Wchodzę w te tematy by patrzeć jak motłoch obspermia się własną przeciętnością. :P

ocenił(a) film na 10
grzegorz_cholewa

moja rada jest prosta daj sobie w kincu spokoj z plebsem i nie rob z siebie glupa

riko62

Ale czemu? Ja nie chce dożyć czasów w których szmelc uważa się za sztukę przez duże S. Przez ciebie taka troska nie przemawia riczusiu kochany? :D

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

Już dożyłeś tych czasów Grzesiu :P Riko ma rację, daj sobie spokój :)

Po co milutka? :D

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

Bo to strata czasu użerać się z hołotą :D

Nie szkodzi. Patrzaj ilu oświeconych się znalazło. Reszta jest mniej istotna. :D

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

Oświeceniowcy samozwańcy :D Patrzaj lepiej na pierwsze tematy z 2001, gdy internet jeszcze nie znał słowa troll, a obecni gimnazjaliści, którzy tu przesiadują uczyli się chodzić :P

Filmweb i jego forum to nie był nigdy spęd koneserów.

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

Racja. Koneserów nigdy tu nie było, nie ma i nie będzie :)

Pierwsza lekcja odrobiona. Brawo.

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

Ale Ty też nim nie jesteś, Grzesiu :) Wiesz o tym.

Jestem jakby na innej planecie niż reszta. Moja to Jowisz a tu muszę się pomieścić na popier-dółkowatym Plutonie. No, ciasno tu strasznie. :P

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

Nie rozumiesz naszej planety, bo to planeta z "tekstem". Jesteś koneserem filmów xxx, co widać po Twoim avatarze :P

Planeta z "tekstem" z cyklu "poczytaj mi mamo". Dziękuje za zainteresowanie moim avem. :P

użytkownik usunięty
grzegorz_cholewa

Zastanawiało mnie kim jest ta urocza pani :) Planeta jest ambitna i głęboka, nie każdy łazik się na nią nadaje :P

Każdy chciałby by jego marzenie było rzeczywistością. Ale czasami trzeba być realistą. Daleko tej planecie do Olimpu. :)