juz ci pisalem ze to film nie dla ciebie , po co robisz sam z siebie glupka? daj sobie spokoj, temat nie dla ciebie
Film nie dla mnie bo jest zbyt drętwy na moją osobę. Czemu plebs tak lubi aprobować takie kinomatograficzne miernoty? Wchodzę w te tematy by patrzeć jak motłoch obspermia się własną przeciętnością. :P
moja rada jest prosta daj sobie w kincu spokoj z plebsem i nie rob z siebie glupa
Ale czemu? Ja nie chce dożyć czasów w których szmelc uważa się za sztukę przez duże S. Przez ciebie taka troska nie przemawia riczusiu kochany? :D
Oświeceniowcy samozwańcy :D Patrzaj lepiej na pierwsze tematy z 2001, gdy internet jeszcze nie znał słowa troll, a obecni gimnazjaliści, którzy tu przesiadują uczyli się chodzić :P
Jestem jakby na innej planecie niż reszta. Moja to Jowisz a tu muszę się pomieścić na popier-dółkowatym Plutonie. No, ciasno tu strasznie. :P
Nie rozumiesz naszej planety, bo to planeta z "tekstem". Jesteś koneserem filmów xxx, co widać po Twoim avatarze :P
Zastanawiało mnie kim jest ta urocza pani :) Planeta jest ambitna i głęboka, nie każdy łazik się na nią nadaje :P