Nie żałuję trzech godzin spędzonych na oglądaniu tego filmu! Genialny, zdecydowanie
pierwsza liga
Mi również bardzo podobał się ten film. Wzruszył mnie. I może była to prosta, łatwa historia, nad którą zbytnio nie trzeba myśleć, ale mnie urzekła. Dałam 10/10 , może nieco zawyżone, ale to dlatego, że ciężko mi teraz znaleźć jakiś dobry film. I Tom Hanks, jak zwykle niesamowity. Jednak uważam, że film jest nieco za wysoko w rankingu, ale to moje zdanie.
Uważam, że takich filmów brakuje w dzisiejszych czasach. Nie żałuję straconych 3 godzin z życia, a wręcz przeciwnie....jestem zadowolony, wzruszony i polecam ten film do obejrzenie wszystkim rasistom, którzy penie czepili by się murzyna, który swoją rolę zagrał re-we-la-cyj-nie!
Ja też sie zgadzam i bardzo polecam również wszystkim fanom Kinga, wrażliwcom i wszystkim innym. Historia prosto z powieści KInga, ckliwa, ciekawa i wspaniała. Nic dodać, nic ująć.
Matko... Jak ja na tym filmie ryczałam. Chyba jak na żadnym innym ( no i na ostatnim HP;() ale to było coś.
Obejrzałam to dzięki mojej mamie, ona uwielbia Kinga;) I kiedyś zastanawiałyśmy się jaki film obejrzeć wieczorem to mówię: ,, A może jeszcze raz Zieloną Milę?" a moja mama na to:,, Nie! Żebyś znowu płakała?!"xD
Aaa no i pominęłam jeszcze jeden film, na którym ryczałam!:) Lista Schindlera! :(
Tak, żeby nie było, że płakałam tylko na 2 filmach, bo trochę się tego zbierze;)