PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037191
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

ale wgl nic ciekawego nie polecam....

ocenił(a) film na 10
matiZIOMAL

podziekuj mamusi za wychowanie , na sadyste

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
lotr12345

tez zloz gratulacje mamusi , naleza jej sie

ocenił(a) film na 10
riko62

Zgadzam się z riko62 wasze zachowanie jest godne ostrej nagany .

Zastanówcie się co napisaliście ;//
Czytając te posty normalnie się boję.
Przydałoby sie chociażby odrobinę przyzwoitości , bo wzruszenia po was już na pewno nie można oczekiwać

ocenił(a) film na 10
ZlodziejkaWody

to typki , z rodzaju tych debili ktorzy potrafia jechac smochodem z przywiazanym do niego psem , lub oblac kota benzyna i podpalic, tylko co szukaja tutaj ?

ocenił(a) film na 5
ZlodziejkaWody

marzy mi się zmasakrować jakąś wioskę i ponabijać głowy ofiar na płot albo lepiej wybebeszyć kmiotków i wysysać szpik z kości

ocenił(a) film na 10
lotr12345

Koleś ,dla dobra swojego i wszystkich innych i skontaktuj się ze szpitalem psychiatrycznym i od razu poproś o izolatkę ;o

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
matiZIOMAL

Burn, burn, burn. the ring of fire...
Dla mnie ta scena była potrzebna, ale nie, że to fajne jak ktoś się pali. No cóż, nie potępiam was jednoznacznie, w końcu jestem fanem Happy Tree Friends, ale dziwie się wam. "Ludzka gąsiennica" jest poroniona, ale to nie na mój wrażliwy żołądek. Taka mała dygresja.
Zielona Mila była dobra, ale na prawdę nie rozumiem, dlaczego przeskoczyła w rankingu Siedem, Ojca chrzestnego 2, Lot nad Kukułczym Gniazdem czy Milczenie owiec.

ocenił(a) film na 10
ichear

Ludzka Gąsienica (2009) to o tym filmie piszesz ? nawet na filmwebie nie ma tej pozycji ??

ocenił(a) film na 8
riko62

jak dla mnie jest to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem,zasługuje na 4 miejsce w rankingu :)

ocenił(a) film na 10
matiZIOMAL

Zabawne,że już po raz 2 w przeciągu godziny natrafiam na wypowiedź tego samego użytkownika,co jeszcze zabawniejsze 2 natrafiona wypowiedź jest równie żałosna co wcześniejsza.Powiedz dziecko drogie ile masz lat? Z formy Twoich wypowiedzi wnioskuje że wiek <15 lat. Może lepiej nie komentuj filmów do których najwidoczniej jeszcze nie dorosłeś albo ich nie rozumiesz?Ośmieszasz się tylko ;)

ocenił(a) film na 6
Olcia990

Zgadzam się, z tobą, Olciu, bardzo niedojrzale, ale nie zgadzam się, że "Zielona mila" wymaga jakieś szczególnej inteligencji i smaku. Jest to wyważone... problematyczne, ale strawne dla każdego odbiorcy, jak książki S. Kinga, którego nie lubię, ale wielce szanuję. Moim zdaniem nie zasługuje na 4. miejsce. Nie! Nie linczujcie mnie! Jest fajny, ale są lepsze filmy.

ocenił(a) film na 10
ichear

nikt cie nie bedzie linczował, Mila , to film z " tekstem" i nie dla kazdego .

matiZIOMAL

Nie wiem człowieku co zrobili z Twoim mózgiem, ale jednego można być pewnym - obecnie z pewnością go nie posiadasz. Na forum każdego klasyku (MOIM ZDANIEM), wypisujesz takie brednie, że zbiera mnie na wiadomo co. Wyjdź czasem na dwór, poudawaj swojego idola, bo myślę, że idzie Ci to ciut lepiej niż siedzenie nad takimi produkcjami. W końcu wkrótce druga częśc Avatara, może i kolejna kontynuacja Piły, wtedy będzie czas na zakładanie tematów chwalących te "arcydzieła" jak z mordy strzelił.

ocenił(a) film na 5
Sebu_BGZ

zielona mila to jeszcze nie klasyk ....klasyk to np Odyseja kosmiczna mistrza Kubricka czy Casablanca

użytkownik usunięty
matiZIOMAL

mistrzu to nie twoje konto? http://www.filmweb.pl/user/messi1996messi