PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037118
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Bez komentarza...

ocenił(a) film na 10

Uważam, że jest to jeden z niewielu takich filmów, którego komentować nie ma sensu... żeby nie popsuć tego co sobą reprezentuje...

"Zabił je ich własną miłością..."

użytkownik usunięty
Mana

a w ulubionych filmach masz Titanic - bez komentarza

ocenił(a) film na 10

A co to ma do tego, że mam Titanic :/...?

ocenił(a) film na 9
Mana

własnie ?????? ja też mam :P ehh, Ci głupi ludzie...po co tu Titanica mieszać ??

ocenił(a) film na 10
dondziorex

No zdarzy się... są ludzie i parapety... :P =)

ocenił(a) film na 9
Mana

Racja, tego filmu nie ma sensu komentowac. Jest poprostu swietny!

ocenił(a) film na 6
Mana

osoba dla ktorej jestem niby parapetem ma w ulubionych miedzy innymi Armageddon i Mlodych gniewnych. spoczko.

ocenił(a) film na 10
sickboy_4

tez mam w ulubionych Młodych gniewnych bo mi sie bardzo podobał...co za idiota skonczony :|
rozumiem gdyby miał chocby Zagubiony anioł albo Shaolin soccer jakies
wez wogóle pajacu napisz o co ci chodzi a niewypisujesz co ktos ma w ulubionych

ocenił(a) film na 6
dondziorex

o widze Dondziorek ze i M jak milosc masz. No tak to klasyka. Bedziemy glosowac zeby bylo jak najwyzej bo przeciez gra aktorska Muchy i Stefana przejdzie do historii. Niedlugo zaczna to pewnie tlumaczyc na rozne jezyki swiata jak jeszcze nie zaczeli.
No i Grochola zostanie dostrzezona i dostanie literackiego Nobla...

ocenił(a) film na 6
Mana

no jezeli nie potrafisz powiedziec dlaczego film jest swietny, to albo film jest kiepski albo ty

ocenił(a) film na 8
Mana

wlasnie niedawno skonczylam ogladac
a przy koncu sie rozryczalam....faktycznie w filmie sa dluzyzny i powoli dosc sie akcja rozkreca,ale mimo wszytsko trzeba przyznac ze jest wzruszajacy(juz sobie dodalam do ulubionych)
hmm a z aktorow chyba najlepszy popis dal Sam Rockwell grajacy tego swira,wczesniej widzialam go tylko w "autostopem przez galaktyke"i teraz go nie rozpoznalam(dopiero po przeczytaniu obsady)
dla mnie b.dobry film
pzdr.

bumcykcyk

Oglądałam jak wracałam z wycieczki i myslałam, że w autokarze sie nie wzruszę ale byłam w OGROMNYM błedzie Po mniej więcej pół godzinie (od rozpoczęcia filmu) wszyscy umilkli i skupili się na filmie a pod koniec oczywiście ryczałam na całego Jeden z tych filmów których się szybko nie zapomina :)