PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1036954
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

ten film zasługuje przynajmniej na 9,3/10.
Jeden z lepszych filmów jakie w życiu oglądałem.

ocenił(a) film na 9
Kaoq1234

Serio tak uwazasz? Nic nie szkodzi. Zaraz przyjdzie obywatel g.c i Ci naprostuje myslenie :-D

ocenił(a) film na 10
kassis

O co ci chodzi?
Jeżeli nie lubisz tego filmu to po Chu'j wchodzisz na tą strone i piszesz jakieś idiotyzmy.

ocenił(a) film na 9
Kaoq1234

Tos mi przygadal. Czuje sie podle. Najbardziej z powodu, ze nie lubie tego filmu a sie udzielam :-(
Zaraz przyjda inni fani i mi jeszcze bardziej nawrzucaja.

ocenił(a) film na 10
Kaoq1234

bez przesady, film na 4 miejscu w rankingu, a Ty marudzisz, że za mała ocena. Sam dałeś 9, a mówisz, że powinno być ponad 9

ocenił(a) film na 10
extranick

Powinno być ponad 9% bo film jest według mnie genialny.
Jestem kinomaniakiem i dużo filmów w życiu oglądałem i Film "Zielona Mila" jest w piątce najlepszych filmów jakie w życiu oglądałem.

ocenił(a) film na 3
Kaoq1234

"Powinno być ponad 9%"
Mam nadzieję, że udajesz......
"Jestem kinomaniakiem i dużo filmów w życiu oglądałem i Film "Zielona Mila" jest w piątce najlepszych filmów jakie w życiu oglądałem."
To chyba jednak za mało widziałeś, jak cie takie coś rajcuje.

ocenił(a) film na 10
dawids266

Taki jesteś cwaniak!!! No to napisz 5 twoich ulubionych filmów.

CZEKAM :-)

ocenił(a) film na 3
Kaoq1234

Na ten moment: Ofiarowanie, Dawno temu w Ameryce, Chłopcy z Ferajny, Taksówkarz, Mechaniczna Pomarańcza
Zielona Mila jest słabiutka, ziomeczku ;).

ocenił(a) film na 10
dawids266

Wszystkie z tych filmów które wymieniłeś oglądałem i muszę przyznać że masz dobry gust filmowy ale zdania o Zielonej Mili nie zmienie.

ocenił(a) film na 9
dawids266

Ty oglądałeś te filmy czy dużo czytasz?

ocenił(a) film na 3
Shedragon

Co sugerujesz?

ocenił(a) film na 10
dawids266

"Na ten moment: Ofiarowanie, Dawno temu w Ameryce, Chłopcy z Ferajny, Taksówkarz, Mechaniczna Pomarańcza
Zielona Mila jest słabiutka, ziomeczku"
Hmmm... To bardzo Cię proszę wytłumacz mi w jaki sposób ta "słabiutka" Zielona Mila znalazła się 4 miejscu w rankingu światowym a filmy wymienione przez ciebie nie?

ocenił(a) film na 3
CinemaMaster

Hehe, i znowu to powoływanie się na filmwebowy ranking, kocham to. Żaden demokratyczny ranking nie powinien być brany na poważnie, jest zwyczajnie popularnościowy, a nie jakościowy. Gdyby nie dziesiąteczki od gimnazjalistów i buraków, to Zielona by się nawet w top 1000 nie znalazła.

http://www.theyshootpictures.com/gf1000_all1000films_table.php - To jest porządny ranking.

ocenił(a) film na 7
Kaoq1234

Moim zdaniem zasługuje na 9,1, no najwyżej na 9,25