Szanuję to, że każdy może mieć swoje zdanie i tak dalej, ale właśnie przez takich jak Ty ma tylko 4 miejsce....
A 4 Ci nie przeszkadza? Już usuwaj konto, jednak ja jestem w większości, bo jednak ma 4 miejsce. Ale szanuję Twoje zdanie.
"tylko 4 miejsce...."
Hmmm, a co powiesz o "Obywatelu Kane", który w rankingu jest znacznie niżej, a jest przecież kamieniem milowym w historii kina?
ocenach wystawianych przez osoby, które (na ogół) nie mają wielkiego pojęcia o kinie.
wiem, ale to że film potrafi przykuć uwagę widza przez ponad 3 godziny też jest osiągnięciem
Cieszę się, że dostarczam innym radości. Szkoda, że Wy nie potraficie uszanować większości, która ma inne zdanie od Was.
"Młoda damo"
Jestem młoda i to miłe, że uważasz mnie za damę. Nie mniej jednak jesteśmy ludźmi dorosłymi i wydaje mi się, że nie powinniśmy wobec siebie używać tego typu zwrotów.
"Szanuję to, że każdy może mieć swoje zdanie i tak dalej, ale właśnie przez takich jak Ty ma tylko 4 miejsce...."
Po takim dennym poście wiadomo, że jesteś młoda.
Ty za to błyszczysz dojrzałością;) Nie odpiszę już więcej, więc dziękuję za miłą dyskusję i pozdrawiam.
No, faktycznie, jakim dojrzałym trzeba być by się podniecać taką głupią bajeczką.
Ale szczerze, ja też cię pozdrawiam serdecznie. :P
A moim zdaniem film zasługuje na tak wysokie miejsce. Coś niesamowitego, że film może tak poruszyć ludzkie serce. Strasznie mi przykro po obejrzeniu, ale jednocześnie budzi we mnie podziw, zachwyt.
Nie znam osoby, która po obejrzeniu Zielonej Mili nie byłaby chociaż w najmniejszym stopniu poruszona. Mało filmów ma taką moc.
Dokładnie, ten film wyruszył mnie najbardziej ze wszystkich, które oglądałem. A co do dyskusji, to wy "znawcy kina" nie denerwujcie się, że jesteście w mniejszości.