Fascynuje mnie ten okres, jego klimat, industialny krajobraz miasta, muzyka... Byłbym wam bardzo wdzięczny gdybyście podawali tytuły filmów z akcja osadzoną w tych latach. Filmy pokroju Żądła, Dawno temu w Ameryce, New York,New York, Cotton Club, Aviator, Droga do zatracenia itp.
O lata 50. tez mozna zahaczyc:) Z góry dzięki za odpowiedzi!
"Droga do zatracenia" piękny film
A może z innej beczki grałeś może w "Mafia: The City of Lost Heaven"
No stary dzięki Mafii zauważyłem piękno tej epoki:) Gra jest niesamowicie ciekawa (może i liniowa, ale dzięki temu ma się wrażenie, że jest się głownym bohaterem filmu) i ma niepowtarzalny klimat. Pozdrawiam
No stary dzięki Mafii zauważyłem piękno tej epoki:) Gra jest niesamowicie ciekawa (może i liniowa, ale dzięki temu ma się wrażenie, że jest się głownym bohaterem filmu) i ma niepowtarzalny klimat. Pozdrawiam
Kurcze wiedziałem że ta gra jest wyjątkowa i to już od samego początku
dokładnie ja również polubiłem ten okres właśnie dzięki tej grze na jej temat mógłbym sie rozpisać no ale wkońcu jest to forum o filmach więc
"Ojciec chrzestny" kolejny fim tu masz okres 1945-55 ale myśle że już o nim wiesz