Jakie możecie polecić filmy traktujące o karze śmierci? Tylko podkreślam żeby to były DOBRE filmy, a nie takie patetyczno-fantastyczne wyciskacze łez jak mila.
"Przed Egzekucją" argument przeciwko mili , hehe dobre , najpier to sie dowiedz o czym jest 'Mila'
bardziej od zielonej mili podobał mi się film " Skazani na Shawshank" z Morganem Freeman'em i dość stary film "Ucieczka z Alcatraz"
no i ? więzienie to więzienie, chyba warto obejrzeć filmy i o karze śmierci i o ucieczce!
przynajmniej takie jest moje zdanie
"Jakie możecie polecić filmy traktujące o karze śmierci?" Twoje tytuły nie są odpowiedzią na to pytanie
Kłócicie się jak dwóch łysych o grzebień. Przecież można sprawdzić w opisie o czym są te filmy.
przecież łysi nie muszą mieć grzebienia bo nie mają włosów więc poco się kłócą ? No chyba że łojowe
"Czekając na wyrok" -"Monsters Ball', Halle Berry doatała za nia oskara, jest to dramat ale niepowinieneś sie wynudzić pozatym jeśli chodzi o egzekucję to jest dość ciekawie pokazana w filmie o Tedzie Bundym -Bezlitosny Morderca, Pozatym klasyk czyli Oblicza Śmierci
Pooglądać prawdziwych ludzi lepiej, nie scenariuszowe pacynki.
http://www.alekino.pl/alekino_wydarzenia-20120430-w-celi-smierci.html
Ty powinieneś przejrzeć na oczy Grzesiu. Nie ma tam lewactwa i nie mam takich stanów. :P
Na sporcie się nie znam, filmy to moja pasja. Ale z Tobą mogę porozmawiać o wszystkim, Grzesiu. :P
Może i coś tam natrzaskali, ale nie mam ochoty ich oglądać, tak samo jak Bollywood. A wiesz ile Amerykanie i Polacy natrzaskali?
Ale ja to rozumiem, tylko że one wcale nie są gorsze od niektórych amerykańskich. Nie podoba mi się to umniejszanie.