PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037118
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Film strasznie się dłuży. Połowę scen można by wyciąć i obraz nic by na tym nie stracił. Postacie płytkie, nierealistyczne i jednoznacznie narysowane. Skąd taka wysoka ocena dla takiego knota?? Klawisze i mordercy niczym Misjonarki Miłości z Kalkuty roztkliwiają się nad losem myszki... no proszę Was... wielki dramat dla couch potatos. Jeśli to jest dobry film to i Coelho jest wielkim pisarzem!!

ocenił(a) film na 10
potzdorf

wroc lerpiej do polskich seriali , dzisiaj pewnie nowy odcinek klanu , nie przegap bo starcisz watek, a tu nie musisz pisac glupot

riko62

spodziewałem się właśnie takich reakcji po wielbicielach tego filmiku :)

ocenił(a) film na 10
potzdorf

no i masz szczescie ze nie odpisuja ci wielbiciele klanu, podobno jakiegos glownego aktora na ktorym opiera sie ten gniot bedą chować, nie pochlastaj sie

ocenił(a) film na 10
riko62

Rysiek!! Nieee

potzdorf

Nie przejmuj się nim w ogóle. To taki forumowy klaun z którego się każdy brechta. Naturalnie, że masz rację.

ocenił(a) film na 10
grzegorz_cholewa

z ciebie za to nikt nie brechta, wzbudzasz za to podziw , wsrod milosnikow polskich telenowel, i masz to jak w ruskim banku

riko62

Naturalnie, ja nie obracam się wśród elit podrzędnych produkcji hollywoodzkich ciemnego ludu. :P

ocenił(a) film na 10
grzegorz_cholewa

lepsze te podrzedne hollywodzkie niz te wybitne dziela naszych wybitnych rezyserow i genialnych aktorufff

riko62

No, na dzisiejsze czasy to raczej tak. :P

ocenił(a) film na 10
riko62

Ale nie mówcie, ze nie płakaliście, jak Hanka w kopnęła w karton!

ocenił(a) film na 7
potzdorf

Dobrze gada. Polać mu. Ten film to gniot.

ocenił(a) film na 10
Zenek_11

Ty suchy kundlu! Jak możesz? Ciebie do granic możliwości poje*alo.
Trolling-rozumiem
Obrażanie "Zielonej Mili" - nigdy! Nie zdzierżę!

ocenił(a) film na 10
potzdorf

Naturalnie nie zgodzę się z tobą. Może nie dorosłeś do tego filmu dlatego dla ciebie jest nudny. Chańba pisac tak o tym filmie! Chańba! :)

Lady_Klaudia

Hańba? Może nie dorosłem, nie rozumiem. Trudno, umrę shańbiony.

ocenił(a) film na 8
potzdorf

Tendencyjne... Obvious troll is obvious ;)