Chcialabym przeczytac ksiazke"Zielona mila".Jak na zlosc u mnie w bibliotece trudno jej szukac,jak i innych ksiazek Stephena Kinga(moze ze 3 by sie znalazly).Prawie sie podkusilam zeby kupic kiedys w Biedronce,ale jednak szkoda kasy:)
U mnie akurat była w bibliotece i jakiś czas temu przeczytałam. Naprawdę warto :) chociaż film i tak nie odbiega za bardzo od książki jak to jest w niektórych przypadkach
Sprawdz czy nie da sie jej sciagnac w pdf, ksiazka jak zwykle duzo lepsza niz film... :-)
Wlasnie chcialam porownac ksiazke i film.Ciekawe ze niektorzy chwala film,ze tak dobra jak ksiazka a niektorzy ze ksiazka jak zawsze lepsza:)
Jeszcze nigdy nie widzialam filmu, ktory bylby lepszy niz ksiazka...film jezeli dobrze zrobiony jest fajnym uzupellnieniem i tyle, przeczytaj a potem obejrzyj :-))
A ogladalas"Gwiezdny pyl"? Tam wiekszosc twierdzi ze film jest lepszy od ksiazki :))
Jak tylko bedzie w bibliotrce to biore :-)) no chyba ze marcin261287 pozyczy :-D
Oj to chetnie pozycze:D Co tam czekac,zaraz do Ciebie wlece ;) Wyjmuj ksiazeczke z polki:)