To jest film z tego gatunku, ktory prawie wszystkim sie podoba, oprocz paru bezgustnikow. Trudno cos mu zarzucic. Nic tylko ogladnac bo jest bardzo przyjemny.
Film jest faktycznie przyjemny!!Wsumie zależy co masz na myśli,bo ja stwierdzając ,że jest przyjemny w tym przypaku twierdze,że jest gennialny!!Pierwszy film,który tak mnie przejął i poruszył!!
Piszac ze film jest przyjemny chodzilo mi o to ze moze nie jest genialnym fimem ktory zasluguje na pierwsza 10, ale nie duzo mu do tego brakuje. Film faktycznie poruszajacy chociaz troche denerwowal mnie sposob pokazania magii w bajkowy sposob. Nie pasowal mi do tak realnego swiata jakim byla zielona mila. OK, streszce sie. Film naprawde swietny.
pozdrawiam
Ehhh...to mój ulubiony film :D... jak go pierwszy raz oglądałam to aż mnie coś w środku ściskało... i wypływało na wierzch z łezkami ;) za drugim i trzecim razem było podobnie :P
Najwidoczniej jestem "bezgustnikiem". Nie porwał mnie i ciężko mi było wczuć się w klimat tego filmu.
Czemu... ja to rozumiem. Mi samemu nie podoba sie wiele bardzo dobrych filmow, a nawet dziel. Jak najbardziej normalna rzecz. Tylko potwierdza to ze masz swoj gust, a ten film w niego nie trafia.
To było nawiązanie do tego co napisałeś wyżej, a mianowicie:
"To jest film z tego gatunku, ktory prawie wszystkim sie podoba, oprocz paru bezgustnikow."
I właśnie dlatego stwierdziłem, że, skoro mi się nie spodobał, najwidoczniej jestem jednym z nich.
Pozdrawiam ;-)