PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037191
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

To jest film z tego gatunku, ktory prawie wszystkim sie podoba, oprocz paru bezgustnikow. Trudno cos mu zarzucic. Nic tylko ogladnac bo jest bardzo przyjemny.

ReDevil_2

Film jest faktycznie przyjemny!!Wsumie zależy co masz na myśli,bo ja stwierdzając ,że jest przyjemny w tym przypaku twierdze,że jest gennialny!!Pierwszy film,który tak mnie przejął i poruszył!!

ocenił(a) film na 8
krisss17

Piszac ze film jest przyjemny chodzilo mi o to ze moze nie jest genialnym fimem ktory zasluguje na pierwsza 10, ale nie duzo mu do tego brakuje. Film faktycznie poruszajacy chociaz troche denerwowal mnie sposob pokazania magii w bajkowy sposob. Nie pasowal mi do tak realnego swiata jakim byla zielona mila. OK, streszce sie. Film naprawde swietny.
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
ReDevil_2

Ehhh...to mój ulubiony film :D... jak go pierwszy raz oglądałam to aż mnie coś w środku ściskało... i wypływało na wierzch z łezkami ;) za drugim i trzecim razem było podobnie :P

ocenił(a) film na 9
ReDevil_2

Zrobił na mnie ogromne wrażenie, obfituje w przejmujące sceny. Wspaniały.

ocenił(a) film na 7
ReDevil_2

Najwidoczniej jestem "bezgustnikiem". Nie porwał mnie i ciężko mi było wczuć się w klimat tego filmu.

ocenił(a) film na 8
bloodrust

Czemu... ja to rozumiem. Mi samemu nie podoba sie wiele bardzo dobrych filmow, a nawet dziel. Jak najbardziej normalna rzecz. Tylko potwierdza to ze masz swoj gust, a ten film w niego nie trafia.

ocenił(a) film na 7
ReDevil_2

To było nawiązanie do tego co napisałeś wyżej, a mianowicie:
"To jest film z tego gatunku, ktory prawie wszystkim sie podoba, oprocz paru bezgustnikow."
I właśnie dlatego stwierdziłem, że, skoro mi się nie spodobał, najwidoczniej jestem jednym z nich.
Pozdrawiam ;-)

ocenił(a) film na 8
bloodrust

faktycznie, juz zapomnialem jaki byl temat tak dawno go zalozylem. Ale z tymi bezgustnikami to bylo pol zartem.