Jakim prawem ten film jest tutaj na drugim miejscu wśród najpopularniejszych?
to obejrzyj sobie "szklane pułapki" albo "wysyp żywych trupów" albo co tam jeszcze... ;)
No szklane pułapki mam w ulubionych, chętnie sobie jeszcze raz obejrzę. Ale widzisz coś się dzieje z człowiekiem, który przyzwyczaił się tylko do filmów akcji i nie rozumie hitów dramatów, w których trzeba się skupić. Muszę się wczuć w taki film, najchętniej jeszcze raz go obejrzę, bo wtedy nieuważnie go oglądałem :)
jeżeli za pierwszym razem Ci się nie spodobał, to raczej Ci się nie spodoba, chyba że przysnąłeś i nie załapałeś sensu, emocji ... a propo, też uwielbiam "Szklane pułapki" :) wszystkie
może i ci się on wydawać nudny ale na pewno nie jest monotonny, a co do rankingu to nie należy go traktować zbyt serio
LOL, czyli skoro nie jestem wielbicielem Zielonej Mili, to wg ciebie jestem fanem Klanu?? Hahah dobre :D
nie wiem czego jestes wielbicielem po prostu wskazuje ci droge , abys miał lzej
Rozumiem, że każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii. To nie jest film, który ma nie wiadomo jak zaskakiwać, czy ma mieć "szybką" akcję. To właśnie film z tych, w których trzeba myśleć i się skupić.
Skoro trudno było Ci się wczuć, to proponuję poczekać aż się nadarzy dzień na tego typu film i obejrzeć go jeszcze raz, może zmienisz zdanie :)