PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037035
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Jakim prawem ten film jest tutaj na drugim miejscu wśród najpopularniejszych?

ocenił(a) film na 10
trancefan1986

chrzanisz

justy_maje

No bo ten film toczył się tak spokojnie, bez akcji... a ja wolę jak coś się dzieje :)

ocenił(a) film na 10
trancefan1986

to obejrzyj sobie "szklane pułapki" albo "wysyp żywych trupów" albo co tam jeszcze... ;)

justy_maje

No szklane pułapki mam w ulubionych, chętnie sobie jeszcze raz obejrzę. Ale widzisz coś się dzieje z człowiekiem, który przyzwyczaił się tylko do filmów akcji i nie rozumie hitów dramatów, w których trzeba się skupić. Muszę się wczuć w taki film, najchętniej jeszcze raz go obejrzę, bo wtedy nieuważnie go oglądałem :)

ocenił(a) film na 10
trancefan1986

jeżeli za pierwszym razem Ci się nie spodobał, to raczej Ci się nie spodoba, chyba że przysnąłeś i nie załapałeś sensu, emocji ... a propo, też uwielbiam "Szklane pułapki" :) wszystkie

użytkownik usunięty
trancefan1986

może i ci się on wydawać nudny ale na pewno nie jest monotonny, a co do rankingu to nie należy go traktować zbyt serio

użytkownik usunięty
trancefan1986

Prawem do niskich wymagań.

ocenił(a) film na 10
trancefan1986

jutro nowy odcinek klanu , tam sie odnajdziesz nie zapomnij ogladac

riko62

LOL, czyli skoro nie jestem wielbicielem Zielonej Mili, to wg ciebie jestem fanem Klanu?? Hahah dobre :D

ocenił(a) film na 10
trancefan1986

nie wiem czego jestes wielbicielem po prostu wskazuje ci droge , abys miał lzej

ocenił(a) film na 9
trancefan1986

Rozumiem, że każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii. To nie jest film, który ma nie wiadomo jak zaskakiwać, czy ma mieć "szybką" akcję. To właśnie film z tych, w których trzeba myśleć i się skupić.
Skoro trudno było Ci się wczuć, to proponuję poczekać aż się nadarzy dzień na tego typu film i obejrzeć go jeszcze raz, może zmienisz zdanie :)