PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1033554
7,1 79 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Długo zbierałam się za obejrzenie tego filmu, myśląc,że będzie on tylko o skazaniu i egzekucji. O krwawych scenach. Film mnie zaskoczył.
Negatywnie wychodzącymi robakami z buzi... które całkowicie zapsuły mi obraz tego filmu. Fantastyka? Z czasem oglądania tego filmu coraz mniej mi ona przeszkadzała i zrozumiałam,że to poprzez nią bardziej uświadamiamy sobie pewne sprawy. Ale bądź co bądź dla mnie takie uzdrawianie to fantastyka,która jednak gryzła mi się z obrazem filmu.
Wataha złożona z czterech strażników wynoszących tak po prostu więźnia także.
Za dużo fantastyki w dramacie to zdecydowanie mnie drażniło. Długowieczność... hm? Może ludzie chcą wierzyć w te brednie, ale nie ja za to podziękuję. Chyba nie rozumiem tych zabiegów.
Poza tym bardzo się cieszę,że obejrzałam ten film. Jednak wyobrażenia i oczekiwania były całkiem inne.

ocenił(a) film na 10
mussowa

"Negatywnie wychodzącymi robakami z buzi... które całkowicie zapsuły mi obraz tego filmu. Fantastyka" zal mi tych wszystkich ogladaczy polskich realnych debilnych telenowel dla ciemniakow i inych balkonowcow, to tyle w tej kwestii...

użytkownik usunięty
riko62

Ten tylko o jednym...

ocenił(a) film na 10

co poradze na to ze polskie telenowele sa dla debili ?

użytkownik usunięty
riko62

Zielona mila jest lepsza tylko o drobinę. Poza tym na filmwebie za nie ma za dużo ludzi, którzy oglądają polskie telenowele (popatrz sobie na oceny tych seriali).

ocenił(a) film na 10

wierz mi polskie telenowele sa dla ciemniakow i debili , przykre to lecz prawdziwe

użytkownik usunięty
riko62

Ty w ogóle czytasz to co piszę? Czy masz już z góry przygotowane odpowiedzi?

ocenił(a) film na 10

ogladacze polskich debilnych telenowel jakos nie przypadaja mi do gustu