PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037191
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Podzielone zdanie

ocenił(a) film na 10

Film bardzo dobry, poruszający, a zarazem zabawny. Wszytko się przeplata. Ogólnie jeden
z lepszych filmów jakie obejrzałem, jedynie... ta fantazja. Nie przepadam za czymś takim w
filmach tego pokroju: tj.nie spodziewałem się takiej fantazji w filmie o skazańcach,
aczkolwiek film mnie oczarował i nie uważam, aby to przeszkadzało.

użytkownik usunięty
Adrak3n

Dla mnie ten film jest cudowny .Zrobił na mnie mega wrazenie tak samo jak ksiązka. Stephen King to jednak geniusz.

ocenił(a) film na 10

dla mnie też :) obejrzymy kiedyś razem :))?

użytkownik usunięty
syn_tej_ziemi

zawsze możemy obejrzeć we trójke, a jak będzie się ciągnęło to coś wymyślimy

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

mogę się przyłączyć ? ;dd

użytkownik usunięty

szukasz znajomych przez internet?? żallllllllllllllllllllllll nołlajf!!!!!!!!!1

użytkownik usunięty

Marzena mozesz zastąpić mnie , bo ja nie jestem zainteresowna .

użytkownik usunięty

chcemy tylko ciebie

użytkownik usunięty

macie problem .

użytkownik usunięty

myślałem o Tobie wczoraj

użytkownik usunięty
Adrak3n

ogladalem Zielona Mile z 10 razy, za kazdym razem plakalem, nie wstydze sie tego. Najlepszy film jaki kiedykolwiek powstal. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10

ja ogladałam tez wiele razy zielona mile i plakałam jak nigdy przed tem i pewnie za kazdym razem tak bedzie bardzo dobry film na wypłakanie sie! nie dziwie sie ze zdobył tyle nagrod ten film to najlepszy film wzruszajacy oprocz titanica

użytkownik usunięty
islandlostgirl

a moim zdaniem nawet lepszy od ,,Titanica "/

ocenił(a) film na 10

Mnie Titanic w ogóle nie wzruszył, jedynie zażenował, nudne romansidło, pytanie do kobiet - jak możecie to oglądać O.o Więc trochę dziwnie mi się czyta taką opinię "nawet lepszy od "Titanica"" Ale cóż, każdy ma własny gust ^^. A co do Zielonej Mili ryczałem jak bóbr, nie mogłem się powstrzymać. Pytanie brzmi... jestem pedałem? xD

użytkownik usunięty
drax113

Hahaha.. rozwaliłes mnie tym pytaniem !!! Nie wydaje mi sie .. Większosci chce sie płakac na tym filmie tylko poprostu to ukrywaja. Ja tez widziałam ze mój kolega ma łzy w oczach a jak go zapytałam czy płacze to on ,, Nie , no co ty " . A w ,,Titanicu " jedynie co mnie troche wzruszyło to fakt ze był to film na faktach autentycznych i rzeczywiscie zginęło tyle osób. Tez nie bardzo rozumiem osoby które przed rozpoczeciem filmu juz szykuja dwie paczki chusteczek.

ocenił(a) film na 10
Adrak3n

Adrak3n, mam takie same odczucia ;) na początku trochę mnie zdziwiły te efekty specjalne przy uzdrowieniach w filmie o skazańcach, ale ogólnie film bardzo dobry i bardzo wzruszający... nie da się nie płakać albo obyć się bez choćby śladu łez ; )