PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037035
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Qrcze, czy my na pewno oglądaliśmy Ten Sam film?!?

ocenił(a) film na 10
migotka_23

tylko ogladacze polskich debilnych telenowel, patrzac na ten film widza co innego, wola miszkac w domu nad smietniskiem leczyc sie w szpitalu na ksiezycu i odpoczywac na ranczu

użytkownik usunięty
riko62

No, proszę. Naczelny pajacyk tego forum znowu w natarciu...

ocenił(a) film na 10

na cienie tak natarlem ? az tak sie utozsamiasz??

użytkownik usunięty
riko62

Po prostu zachodzę w głowę jak ktoś może od dziesięciu lat pisać jedno i to samo. Ty nie chcesz o filmie dyskutować ani tego filmu bronić. Piszesz aby pisać...

ocenił(a) film na 10

film sie sam broni , jak widzisz, a pisze do takich jak ty ktorzy nie maja zielonego pojecia o czym jest ten film, wiec jesli nie musisz juz pisac to juz nie pisz , po prostu daj sobie z tym spokoj , , , piwo ZYWIEC , kpw???

użytkownik usunięty
riko62

Tak, bo ja się pogubiłem w interpretacji tak prostego i banalnego filmiku... Już samo to że uważasz ten film za w jakimś stopniu skomplikowany, wymagający zrozumienia wyklucza cię z poważnego dyskursu.
Konto masz długo, filmy w TOP-ce zacne i można by pomyśleć że masz w głowie poukładane. Później jednak natrafi człowiek na twoje posty... i już wiadomo żeś troll.

Oczywiście cokolwiek tutaj napiszę - i tak do ciebie nie dotrze. Z pięć lat dalej będziesz tu tkwił i ciągłe powtarzał teksty o telenowelach i piwie Żywiec. Nie masz szacunku do ludzi z którymi wchodzisz w dyskusję. Do samego siebie nawet szacunku nie masz bo już dawno byś zmienił retorykę.

ocenił(a) film na 10

powtorze 101 raz , nadal nie zatrybiles, nie ma juz nadzieji

ocenił(a) film na 4
riko62

Dlaczego zielona mila posysa?

ocenił(a) film na 10
Nitrish

nie oglądaj debilnych telenowel to może będą z ciebie ludzie...

ocenił(a) film na 4
riko62

Nie oglądaj zielonej mili to może nie będziesz marginesem społecznym

ocenił(a) film na 10
Nitrish

porownanie mili i polskich durnych telenowel , to juz stawia ci poza marginesem...automatycznie

ocenił(a) film na 4
riko62

nie porównuję ich , nawet ich nie oglądam

ocenił(a) film na 10
Nitrish

kazdy tak zapewnia a po chwili do klanu do rancza czy innego badziewia..

ocenił(a) film na 4
riko62

Nigdy tego nie oglądałem brudasie , a zielona mila ssie ,szkoda gadać z kimś kto jest takim lowem umysłowym jak ty

ocenił(a) film na 10
Nitrish

no to wlasnie widac, dokladnie widac po ocenie, przestan to zazywac...

ocenił(a) film na 4
riko62

Zażywam bo ktoś popełnił abominajcę jaka jest zielona mila

ocenił(a) film na 10
Nitrish

mase ludzi to popelnilo a ty masz mozg zlasowany przez durne telenowele , i tego nie mozesz zrozumiec . tak skończ i wstydu oszedz , sobie ...

ocenił(a) film na 4
riko62

Haha , nie mam gniotów wysoko ocenioncyh to sobie wymyslasz jakieś telenowele . Musisz być przegrywem życiowym

ocenił(a) film na 10
Nitrish

bo tylko tacy ze zlasowanymi mozgami tak oceniaja, nie zapomnij o klanie jutro nowy odcinek rancza , twoj klimat...

ocenił(a) film na 4
riko62

nie mam telewizora , takie rzeczy są dla biedaków takich jak ty , wiesz ze onz zabronił robić hentai z dziecmi? nie poplacz sie

ocenił(a) film na 10
Nitrish

telewizora nie masz ? spoko u sasiada jest , obaj jestescie w tym 7 milonowym tlumie ogladaczy tych bzdetow...

ocenił(a) film na 4
riko62

żal mi cię wymysliles sb ranczo bo nie umiesz wymyślić lepszego pocisku nara leszczyku

ocenił(a) film na 10
Nitrish

bo gorszego nie ma , ale 7 milionow ogladaczy tego badziewia jest innego zdania, pedz dalej w tym tlumie ...

ocenił(a) film na 3
migotka_23

Tak, tylko że niektórzy preferują oglądanie dobrych filmów.

użytkownik usunięty
migotka_23

Że słaby to bym nie powiedział,ale przereklamowany jak najbardziej.