Witam,
Zdaję sobie sprawę że niektórym (także mi) film "Nietykalni" się podobał ale nie można pozwolić
aby w rankingu stanął wyżej od Ojca chrzestnego, sytuacja w której film ten od wskoczenia na
drugą pozycję dzielą zaledwie 34 tysięczne jest irracjonalna. Zwracam się do wszystkich tych
którzy podzielają moje zdanie że ten film znalazł się za daleko o tymczasowe (do uspokojenia
sytuacji) obniżenie swoich ocen pod filmem nietykalni oraz podwyższenia z ewentualnych 8 i 9
Ojca chrzestnego na 10 (najlepiej na stałe ;) ). Proszę także o podwyższanie ocen filmom :
Forrest Gump i Zielona Mila, może w tedy "w tej krainie znów zapanuje ład i porządek".
Komentarz ten zamieszczam pod każdym z wymienionych powyżej filmów.
Pozdrawiam wszystkich nie zależnie od upodobań filmowych i życzę szczęśliwego nowego roku.
nietykalni - to az tak dobry film , nie widzialem , dlatego pytam , dodam ze jakos nie mam chceci tych nietykalnych ogladac ale moze bedzie trzeba...
hehe tutaj nigdy nie zapanuje ład i porządek. nie zależy mi na tyle na tym rankingu żeby coś z tym robić :)
Wszystkich których zdanie jest do mojego zbliżone zapraszam do dyskusji w temacie pod filmem Nietykalni.