PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037035
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Zabierałam się długo do tego filmu ale dzisiaj w końcu go obejrzałam. I muszę powiedzieć, że zrobił na mnie wrażenie. Obawiałam się że to nie będzie film w moim guście i że będę musiała nisko ocenić ten film, ale myliłam się. Film jest godny polecenia. Chętnie przeczytam również książkę.

ocenił(a) film na 10
karolina922

Kurde, jakbym czytała własny komentarz. Dokładnie takie same doświadczenie i odczucie...
Piękny film, nie taki przewidywalny jakim go malowałam. Polecam!

ocenił(a) film na 10
GottaHitTheRoad

Też obejrzałaś pierwszy raz dopiero wczoraj?

ocenił(a) film na 10
karolina922

Cały Twoj komentarz sie zgadza, nie tyle to, ze obejrzalam akurat wczoraj. ;)

karolina922

Obejrzałam dopiero wczoraj :) Myślałam, że nie zrobi na mnie wrażenia. No cóż, myliłam się.

ocenił(a) film na 9
karolina922

Polecam książkę jak najbardziej, bo jest jeszcze lepsza niż film. I dobrze się stało, że najpierw obejrzałaś film, bo po książce mógłby Ci się nie spodobać :)

ocenił(a) film na 8
karolina922

Już od dawna słyszałam o tym filmie, i chciałam go obejrzeć ale jak przeczytałam streszczenie filmu.. jakoś mnie nie zaciekawił. Sądziłam, że mi się nie spodoba bo to przecież nie w moim guście.
Wczoraj obejrzałam pierwszy raz. BARDZO mi się podobał !
Zaczęło się od bezsensownego włączenia telewizora i zerkania co jakiś czas.. a skończyło się na zasmarkanym pokoju.

ocenił(a) film na 10
karolina922

Ja też długo się do niego zbierałam ale w końcu wczoraj obejrzałam i nie żałuje :) Niby taki długi a czas szybko leciał ;)