PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037191
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

nigdy tak nie plakalam na filmie
swietny

użytkownik usunięty
norting_

naprawde wyjebisty film.widze, ze nie jestem jedyna osoba, ktora sie poplakala na 'zielonej mili'.i to nie jeden raz...naprawde wzruszajaca i madra opowiesc.ksazka rowniez jest suuuuuuuuuper.polecam wszystkim zarowno film jak i powiesc stephena kinga.naprawde warto!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
norting_

Ja równiez płakałam jak nigdy przed tem. Nawet moi znajomi, kumple z którymi oglądałam ten film ryczeli jak bobry. Świetny film, bardzo dobrze wybrana obsada i super scenariusz!! Po obejrzeniu tego filmu trudno jest o nim zapomnieć...nachodzą refleksje

użytkownik usunięty
norting_

Przed obejrzeniem tego filmu slyszalam, ze jest swietny. Mo0j chlopak nie chcial, zebym go ogladala, bo mowil, ze bede plakac. Ja go zapytalam: "A Ty plakales" odp. mi, ze nie. Ja powiedzialam: "wiec moze ja tez nie bede:... OJJJ Baaardzo sie pomylilam. Plakalam, jakbym stala obok i patrzyla bezradnie. Caly czas plakalam, ale od placzu az sie zanosilam. Wg mnie film rewelacyjny. Lepszego nie widzialam. Moj chlopk nie wiedzial, jak mnie uspokoic... :) Pozdrawiam fanow "zielonej mili" a krytykow wysylam gdzies indziej! 3majcie sie JulitQa