PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1037118
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

tylko zapiekłe prawicowe świnie, zwolennicy kary smierci, kaczynskiego czy k*rwina mikke.
Nienawidza tego filmu bo ich kole prawda, ze ich poglady sa zwyrodniałe i zwierzęce.

ocenił(a) film na 10
kraplak_filmaniak

lubię ten film i jestem za karą śmierci... fail panie...a i nie lubie kaczyńskiego

ocenił(a) film na 9
sowensen

Mam tak samo jak Ty. A jeśli chodzi o temat to ile pamiętam to lewica ma przypisywane określenie świń, ale jak to z lewicą jest lubi przekręcać pojęcia. Jestem za karą śmierci bo tylko najdziksze plemiona jej nie stosują.

kraplak_filmaniak

Nie chcę zaczynać dyskusji politycznej, lecz poczytaj książki o Kaczyńskim czy korwinie. Każda partia ma coś dobrego w sobie, lecz jako, że studiuje politologie nie mogę na takie rzeczy nie zwracać uwagi. Książki prawdę ci o wszystkich powiedzą, telewizja nie.
Film piękny ! 10/10 :(

ocenił(a) film na 9
kraplak_filmaniak

ośmieszasz się gościu

użytkownik usunięty
kraplak_filmaniak

Wszystko ma swoje dobre i złe strony: kara śmierci, religia a nawet głupota. Zawsze istniało dobro i zło, ale za większość zbrodni żadna kara nie jest odpowiednia.

ocenił(a) film na 10
kraplak_filmaniak

Hm. Jestem zwolenniczką JKM, Kaczyńskiego też uważam za "mniejsze zło" naszej sceny politycznej. A jednak za karą śmierci nie jestem. Także pudło kolego, przestań szufladkować.

demia

zobaczymy jak cie keidys bieda dopadnie i bedziesz z glodu zdychac. Zatesknisz za socjalizmem.

ocenił(a) film na 10
kraplak_filmaniak

Socjalizm to utopia i nie ma racji bytu w realnym świecie. Ale to nie jest miejsce na takie dyskusje. Pozdrawiam.

demia

tak mowi kazdy kto jest wypranym z moralnosci zezwierzeconym ludzkim smieciem.

ocenił(a) film na 10
kraplak_filmaniak

Dobre,dobre... lewicowiec mówi mi o moralności... to już nawet śmieszne nie jest ;) A w jaki wyszukany sposób - klasa.

demia

a co mnie obchodzi jakas klasa? Jestem robolem z prostej rodziny i mam w dupie konwenanse burżujów i ynteligentopw.

użytkownik usunięty
kraplak_filmaniak

pięknie wyrażać swoje poglądy polityczne w dyskusji o filmie? no raczej nie. Chciałbym żeby Moore mieszkał w Polsce i nakręcił film o Jarosławie,to byłby hit!

ocenił(a) film na 8
kraplak_filmaniak

Połączyć Kaczora i Korwina z "Zieloną Milą"? Mistrzostwo świata! Radzę zacząć się leczyć. To nie portal polityczny. Przed wejściem tutaj, warto zostawić swoje polityczne frustracje i nienawiści w przedpokoju, bo inaczej wychodzi się na inteligentnego inaczej. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę zdrowia.

ocenił(a) film na 10
kraplak_filmaniak

Prawica to nie kara śmierci............

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
kraplak_filmaniak

Uspokój się lewaku. Takiemu trollowi jak ty dali się sprowokować. Brawo. NIE KARMIĆ TROLLI!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem