PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1036954
7,0 60 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

nie wiem ile można, ale widocznie można. mam wrażenie, że film jest pokazywany średnio raz w miesiącu. kevin, znachor i teraz zielona mila.

ocenił(a) film na 8
paniczBartosz

Racja.. zawsze uważałem, że to bardzo dobry filmy, ale po tym jak jest notorycznie gwałcony przez kolejna stacje TV, to po prostu szlak mnie trafia na niego. Aaaaa i do listy ulubionych filmów stacji telewizyjnych trzeba oczywiście dodać matrix'a oraz shrek'a

ocenił(a) film na 6
paniczBartosz

Dokładnie tak, a oglądanie tego na Polsacie czy TVN to prawdziwa katorga.

ocenił(a) film na 9
szuruburek

Nie rozumiem was, dzisiaj jest akurat moja pierwsza okazja do obejrzenia. Może nie oglądam często tvp, ale jakoś nie przypominam sobie, aby puszczano to co miesiąc. Pewnie wy już wiele razy to oglądaliście, ale są też tacy, co tego nie widzieli. Wypada to zrozumieć, choć ja takiego Znachora widziałem tyle damo razy, ile widzę na co dzień ździebeł trawy, to jakoś nie narzekam. :-)

Konwalio

Racja, ja też dzisiaj będę oglądała po raz pierwszy

ocenił(a) film na 10
WiolaP_fw

to macie farta, że na tvp1 - bez reklam :P

ocenił(a) film na 9
Sathyriasiska

Tak, to ogromny plus :)

Vid

To właśnie przewaga TVP nad stacjami komercyjnymi, na Polsacie i TVN unikam oglądania filmów, wolę je już znaleźć w internecie na pirackich stronach niż co pół godziny mieć przerwę. Natomiast w tej chwili po raz pierwszy oglądam Zieloną milę, siedzę sobie wygodnie ze świadomością, że nie będzie żadnych reklam aż do końca filmu. Nawiasem mówiąc świetny film.

ocenił(a) film na 10
NikKlik

genialny :)

ocenił(a) film na 9
Sathyriasiska

Oglądam już pewnie piąty, (szósty?) raz i za każdym razem uważam, że ten film jest rewelacyjny :)

użytkownik usunięty
Max66

Mam dokładnie takie samo odczucie :-)

ocenił(a) film na 10
Max66

ło, to ja już chyba z 10 :)) jeden z moich ulubionych.

ocenił(a) film na 10
paniczBartosz

wole te trzy niz te polskie telenowele dla ciemniakow,