nie wiem ile można, ale widocznie można. mam wrażenie, że film jest pokazywany średnio raz w miesiącu. kevin, znachor i teraz zielona mila.
Racja.. zawsze uważałem, że to bardzo dobry filmy, ale po tym jak jest notorycznie gwałcony przez kolejna stacje TV, to po prostu szlak mnie trafia na niego. Aaaaa i do listy ulubionych filmów stacji telewizyjnych trzeba oczywiście dodać matrix'a oraz shrek'a
Nie rozumiem was, dzisiaj jest akurat moja pierwsza okazja do obejrzenia. Może nie oglądam często tvp, ale jakoś nie przypominam sobie, aby puszczano to co miesiąc. Pewnie wy już wiele razy to oglądaliście, ale są też tacy, co tego nie widzieli. Wypada to zrozumieć, choć ja takiego Znachora widziałem tyle damo razy, ile widzę na co dzień ździebeł trawy, to jakoś nie narzekam. :-)
To właśnie przewaga TVP nad stacjami komercyjnymi, na Polsacie i TVN unikam oglądania filmów, wolę je już znaleźć w internecie na pirackich stronach niż co pół godziny mieć przerwę. Natomiast w tej chwili po raz pierwszy oglądam Zieloną milę, siedzę sobie wygodnie ze świadomością, że nie będzie żadnych reklam aż do końca filmu. Nawiasem mówiąc świetny film.
Oglądam już pewnie piąty, (szósty?) raz i za każdym razem uważam, że ten film jest rewelacyjny :)