Jakim cudem w czasach Apokalipsy, w Świecie w którym wszystko runęło, ten Kaufman jest taki zachłany na kasę.
Skoro padły wszystkie gospodarki Świata, to również wartość pieniądza powinna spaść do zera, ta kasa tylko jako papier toaletowy mogła by slużyć.
Po kij on uciekał z tymi pieniędzmi, w Świecie opanowanym przez Zombie kasa nic nie znaczy.
Zgadza się i moim zdaniem lepiej by było w scenariuszu zmienić te pieniądze na złoto. Przy największym kryzysie to złoto ma największą wartość a nie papierowy pieniądz którym nic nie kupisz bo sklep dawno pusty i spladrowany. Powinien mieć pokitrane złoto w sztabkach i lepiej by to wyglądało w tak wielkim kryzysie.
No nie wiem czy by to coś zmienilo, w końcu padło wszystko dokoła, więc na wartości traci to co najmniej potrzebne, w tej sytuacji to tylko żywność i leki, na co komu złoto jak nie ma nic.
Nie zapominaj jak skonstruowana jest ludzka psychika. Wielokrotnie historia udowodnila ze nawet w czasie wojny gdy sklepy byly puste i dawno spladrowane ludzie placili wlasnie bizuteria zlota lub innymi kruszcami za mozliwosc pomocy w trudnym czasie. Ludzka psychika jest tak skonstruowana ze tli sie w czlowieku nadzieja na lepsze czasy i powrot do normalnosci stad handlowanie zlotem. A teraz pomijajac juz zachowania ludzi napisz mi prosze jakie inne tytuly lubisz filmow o zombie??? Ktore uwazasz za najciekawsze??? Mnie osobiscie wkurzaly te stare filmy Romero gdzie byla taka zje.bana krew bardziej pomaranczowa niz jak barszcz. Kiepsko to wygladalo gdy w centrum handlowym zombiak dostal pociskiem w baniak a tam pomaranczowa krew tryska... Zawsze mnie to zastanawialo dlaczego byla tak nierealistyczna barwa krwi. Jakis filozof z filmwebu mi kiedys napisal ze pomaranczowa krew to nie blad rezysera ale jakies formy cenzury by krew nie wygladala jak prawdziwa... Te slowa mnie nie przekonaly poniewaz SWIT ZYWYCH TRUPOW i inne starsze Romero filmy mialy kategorie wiekowa R wiec nie moze byc mowy o jakiejsc cenzurze. No pomysl jaka ku.rwa cenzura kolory krwi skoro byla w filmie scena gdy wybucha czyjas glowa na kawalki ktora ocenzurowana nie byla. Taaaa jasne a pomaranczowa krew to cenzura hehehe