Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???
Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...
Twilight! "you are my life now"xP
Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)
Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!
Czy mogła byś mi przesłać Breaking Down. Po polsku :D Byłabym bardzo wdzięczna :P
Z góry dziękuje :P
mój adres to sylwia.94@poczta.onet.pl
Czy mogłabym też prosić (a właściwie błagać na kolanach z całowaniem stóp) o Breaking Dawn po polsku. I przy okazji jak nie sprawi kłopotów i Midnight Sun. baran.ag@gmail.com
Jeszcze raz bardzo proszę. I z góry dzięki.
Czy to tylko ja tak wariuję, że kiedy tylko usłyszę albo pomyślę o serii Zmierzch przechodzą mnie ciarki od stóp do głów?
Wysłałam Ci Breaking Dawn i Midnight Sun. Nie tylko Ty wariujesz po usłyszeniu słowa Zmierzch (już nie mówiąc o słowie Edward:)))
Życzę przyjemnego czytania i nie musisz mi całować stóp za przesłanie książek:)) Mnie najbardziej ciarki przechodzą na słowo Edward:)
ja też bardzo poproszę o breaking dawn 'in english' or 'in polish'
for_agata@o2.pl
Dzięki :)
ludzie ja tez błagam o wysłanie mi po polsku i po angielsku tych 12 rozdziałów (MS) widziane oczami Edwarda na katleen8@wp.pl
Z góry dzięki
błagam o czwarta część w jez.polskim! własnie wrociłam z kina i musze ja przeczytac. Moj email malgosiakow@yahoo.com dzieki!!!!!!!!!!!!1
Proszę czy mógł by mi ktoś wysłać na e-maila sylwia.94@poczta.onet.pl czwartą część sagi po polsku i dwanaście rozdziałów tego ze strony Edwarda .!
Będę bardzo wdzięczna,trzy pierwsze części mam, ale nie mogę znaleść czwartej i tych 12 rozdziałów 5... .; ( proszę:**
Czy mogła byś mi przesłać Breaking Down. Po polsku :D Byłabym bardzo wdzięczna :P
Z góry dziękuje :P
mój adres to sylwia.94@poczta.onet.pl
Błagam o przesłanie Breaking dawn po polsku na maila: goska3108@interia.pl Będę bardzo wdzięczna =D
Midnight Sun przeczytałam na razie pierwszy rozdział i jest naprawdę super i wydaje się nawet lepszy od Zmierzchu. Resztę MS zostawiam na deser ;P bo teraz zaczęłam czytać wszystko znowu od początku. Ta saga się chyba nigdy mi nie znudzi...
Wysłane. Miłego czytania życzę.
Ja własnie kończę czytać Księżyc w Nowiu bo chciałam sobie odświeżyć przed Breaking Dawn. Czytam to po raz 20 już chyba i nigdy nie mam dość. Za każdym razem wywołuje u mnie coraz silniejsze emocje. Od histerycznego śmiechu po rzewne łzy.
Ja także proszę o przesłanie BD i MS po polsku. Mój mail: marteczka6991@buziaczek.pl Z góry dzięki :*
Jak ktoś chce Breaking Down to wyślle tylko piszcie na adzikw@buziaczek.pl bo wysłałam paru osobom ale trudno sie połapać komu zwłaszcza że piszemy nowe wiadomości na 1 i 6 stronie.
czy te wszystkie maile co pozostały bez odpowiedzi są nadal aktualne? jeśli tak, to przesyłam
ja również przyłączam sie do prośby o przesłanie mi 4 części po polsku. Mój email : jacenty4565@gmail.com
z góry dziękuje :)
Może mi ktos przesłać Breaking Dawn i Midnight Sun po angielsku i polsku na e-mail dominika160@buziaczek.pl
dzięki z góry :)
petycja!!!! ludzie bez tego nie przeczytamy midnight sun nigdy ;( piszcie błagam was
jak już pewnie niektórzy z Was wiedzą Stephenie zdecydowała się nie wydawać Midnight Sun ponieważ ktoś umieścił w sieci 12 nieskończonych jeszcze rozdziałów jeżeli chcecie aby Steph jednak kontynuowała pisanie podpiszcie petycje:
http://www.thepetitionsite.com/1/Please-Finish-Midnight-Sun
każdy podpis się liczy
moge prosić również o wersje polską 4-tej czesci?
Wlasnie wróciłam z filmu i czuje niedosyt. Moj email:
malgosiakow@yahoo.com DZIEKI!
kurcze tez bym poprosiłą o wysąnie tej 4 czesci ale mam obiecana 2 i 3 npod choinke i nie chce sobie psuć zainteresowania.Czyli breaking down to jzu na bank ostatnia czesc sagi? a jaki jest polski tytuł? W ogóle wyszedł ten tom w Polsce?
ja poprosze bardzo ! nawet nabłagam! niech mi ktos wysle na poczte BD po polsku bo nie moge tego znalecs nigdzie! estera_92@poczta.onet.pl
Jezu, jestem jedna z tych zdesperowanych co musza przeczytać Breaking Dawn!
Prosze wyślijcie mi na maila polskie tłumaczenie i angielską BD różnież!
blissett@op.pl
Prosze!!!!!!!!!!!
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Pinavela&sid=71 tutaj.
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=ania160391&sid=21 i tutaj. pamiętajcie ze jest też hasło .! czekolada
a jak ktoś sobie nie poradzi to piszcie do mnie na e-maila, to prześle .;]
lehadima@wp.pl
Cześć. Widzę,że tu ktoś wysyła na maila części książek.Więc czy ja też mogłabym dostać? Ale nie jedną część tylko wszystkie.Oprócz Breaking Dawn. Bo tak szczerze to nie czytałam tej serii,a byłam wczoraj w kinie i film bardzo mi się podobał i zamierzam iść ponownie, ale już po przeczytaniu wszystkich części;)
Bardzo proszę jakąś dobrą duszyczkę o wysłanie i z góry dziękuje. Mój mail: ja.to.ja1993@wp.pl
ok, ok, ja już nie wiem. jesli ktos chce BD I 12 rozdz. MS niech pisze na ruda0142vp.pl chętnie prześle (sama dzisiaj skonczyłam MS cudo)
Zazu.handi już o tym pisała, ale ja napiszę jeszcze raz. http://www.thepetitionsite.com/1/Please-Finish-Midnight-Sun - na tej stronie znajduje się petycja w sprawie dokończenia przez Stephenie Meyer Midnight Sun. Proszę o Wasze podpisy (chyba że nie chcecie wiedzieć np. co Edward czuł jak ratował Bellę z łap Jamesa:))) - może dzięki temu Stephenie dokończy pisać książkę.
Cz ktoś mógłby przysłać mi wszystkie części sagi po angielsku mój adres katinka2@vp.pl Z góry dziękuje bardzo
Jeżeli ktoś ma wszystkie części sagi to prosiłabym o przesłanie mi ich na maila: sylwia_093@wp.pl
z góry dzięki.
Przed godziną skończyłam Księżyc z nowiu(wszystkie 3 części pokonałam w 4 dni).Błagam kogoś o przesłanie mi po polsku Breaking dawn.
Czy to jakaś choroba?he he he
Bardzo proszę o przesłanie mi przetłumaczonych rozdziałów "Midnight Sun" na indygo88@wp.pl Z góry bardzo dziękuję!!
ja również bardzo pprooosze o wyslanie na poczte breaking dawn i midnight sun madzia_b26@buziaczek.pl z gory dziekuje ;));p
Ja bym prosila o wszystkie czesci sagi po angielsku:) Jesli to mozliwe:) A jak nie to chociaz Breaking down:) Proszeeee:)
izka-zakopane@wp.pl