PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337344
3,6 52 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???

Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...

Twilight! "you are my life now"xP

Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)

Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!

villemo_kn

po polsku i po angielsku :) mam nadzieje że się pospieszycie :)

alice_dream

Czy mogła byś mi przesłać Breaking Down. Po polsku :D Byłabym bardzo wdzięczna :P
Z góry dziękuje :P
mój adres to sylwia.94@poczta.onet.pl

villemo_kn

Czy mogłabym też prosić (a właściwie błagać na kolanach z całowaniem stóp) o Breaking Dawn po polsku. I przy okazji jak nie sprawi kłopotów i Midnight Sun. baran.ag@gmail.com

Jeszcze raz bardzo proszę. I z góry dzięki.

Czy to tylko ja tak wariuję, że kiedy tylko usłyszę albo pomyślę o serii Zmierzch przechodzą mnie ciarki od stóp do głów?

niejakabezimienna

Wysłałam Ci Breaking Dawn i Midnight Sun. Nie tylko Ty wariujesz po usłyszeniu słowa Zmierzch (już nie mówiąc o słowie Edward:)))

villemo_kn

hej bardzo proszę o breaking down po polsku!!!!to mój adres klaudia057@poczta.fm Proszę proszę

niejakabezimienna

Życzę przyjemnego czytania i nie musisz mi całować stóp za przesłanie książek:)) Mnie najbardziej ciarki przechodzą na słowo Edward:)

ocenił(a) film na 5
villemo_kn

ja też bardzo poproszę o breaking dawn 'in english' or 'in polish'

for_agata@o2.pl

Dzięki :)

ocenił(a) film na 10
agatek

ludzie ja tez błagam o wysłanie mi po polsku i po angielsku tych 12 rozdziałów (MS) widziane oczami Edwarda na katleen8@wp.pl
Z góry dzięki

villemo_kn

błagam o czwarta część w jez.polskim! własnie wrociłam z kina i musze ja przeczytac. Moj email malgosiakow@yahoo.com dzieki!!!!!!!!!!!!1

m_bendig

Proszę czy mógł by mi ktoś wysłać na e-maila sylwia.94@poczta.onet.pl czwartą część sagi po polsku i dwanaście rozdziałów tego ze strony Edwarda .!
Będę bardzo wdzięczna,trzy pierwsze części mam, ale nie mogę znaleść czwartej i tych 12 rozdziałów 5... .; ( proszę:**

Czy mogła byś mi przesłać Breaking Down. Po polsku :D Byłabym bardzo wdzięczna :P
Z góry dziękuje :P
mój adres to sylwia.94@poczta.onet.pl

ocenił(a) film na 6
villemo_kn

Błagam o przesłanie Breaking dawn po polsku na maila: goska3108@interia.pl Będę bardzo wdzięczna =D
Midnight Sun przeczytałam na razie pierwszy rozdział i jest naprawdę super i wydaje się nawet lepszy od Zmierzchu. Resztę MS zostawiam na deser ;P bo teraz zaczęłam czytać wszystko znowu od początku. Ta saga się chyba nigdy mi nie znudzi...

Meg3108

Wysłane. Miłego czytania życzę.
Ja własnie kończę czytać Księżyc w Nowiu bo chciałam sobie odświeżyć przed Breaking Dawn. Czytam to po raz 20 już chyba i nigdy nie mam dość. Za każdym razem wywołuje u mnie coraz silniejsze emocje. Od histerycznego śmiechu po rzewne łzy.

ocenił(a) film na 8
niejakabezimienna

Ja także proszę o przesłanie BD i MS po polsku. Mój mail: marteczka6991@buziaczek.pl Z góry dzięki :*

ocenił(a) film na 6
niejakabezimienna

Jak ktoś chce Breaking Down to wyślle tylko piszcie na adzikw@buziaczek.pl bo wysłałam paru osobom ale trudno sie połapać komu zwłaszcza że piszemy nowe wiadomości na 1 i 6 stronie.

ocenił(a) film na 10
Meg3108

czy te wszystkie maile co pozostały bez odpowiedzi są nadal aktualne? jeśli tak, to przesyłam

alice_dream

Czy można prosić o przesłanie BD po angielsku albo polski nieważne jaka wersja na katinka2@vp.pl

ocenił(a) film na 6
villemo_kn

mugłby mi ktoś wysłać MS bardzo proszę adzikw@buziaczek.pl

ko_alka

ja również przyłączam sie do prośby o przesłanie mi 4 części po polsku. Mój email : jacenty4565@gmail.com
z góry dziękuje :)

ocenił(a) film na 7
Norrin_Radd

Byłabym wdzięczna, gdyby i mnie została wysłana część 4 :):):)
klaudia.t1@wp.pl

ko_alka

czy ja też moge breaking down po angielsku i po polsku
anija27@op.pl
dzięki z góry

ocenił(a) film na 10
anija27

Może mi ktos przesłać Breaking Dawn i Midnight Sun po angielsku i polsku na e-mail dominika160@buziaczek.pl
dzięki z góry :)

misiaczka170

petycja!!!! ludzie bez tego nie przeczytamy midnight sun nigdy ;( piszcie błagam was

jak już pewnie niektórzy z Was wiedzą Stephenie zdecydowała się nie wydawać Midnight Sun ponieważ ktoś umieścił w sieci 12 nieskończonych jeszcze rozdziałów jeżeli chcecie aby Steph jednak kontynuowała pisanie podpiszcie petycje:
http://www.thepetitionsite.com/1/Please-Finish-Midnight-Sun
każdy podpis się liczy

ocenił(a) film na 6
misiaczka170

Ja bym prosiła też Midnight Sun polsku na e-mail adzikw@buziaczek.pl

ocenił(a) film na 6
anija27

sorki jak komuś wysłałm przez pomyłke książke 2 razy lub komuś co już ją ma

ko_alka

moge prosić również o wersje polską 4-tej czesci?
Wlasnie wróciłam z filmu i czuje niedosyt. Moj email:
malgosiakow@yahoo.com DZIEKI!

malgosiakow

kurcze tez bym poprosiłą o wysąnie tej 4 czesci ale mam obiecana 2 i 3 npod choinke i nie chce sobie psuć zainteresowania.Czyli breaking down to jzu na bank ostatnia czesc sagi? a jaki jest polski tytuł? W ogóle wyszedł ten tom w Polsce?

ko_alka

ja poprosze bardzo ! nawet nabłagam! niech mi ktos wysle na poczte BD po polsku bo nie moge tego znalecs nigdzie! estera_92@poczta.onet.pl

ocenił(a) film na 4
ko_alka

och proszę i ja po polsku BD. Doominika-a@o2.pl

ko_alka

Jezu, jestem jedna z tych zdesperowanych co musza przeczytać Breaking Dawn!
Prosze wyślijcie mi na maila polskie tłumaczenie i angielską BD różnież!
blissett@op.pl

Prosze!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
teletubis_141

http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Pinavela&sid=71 tutaj.
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=ania160391&sid=21 i tutaj. pamiętajcie ze jest też hasło .! czekolada

ocenił(a) film na 10
lehadima

a jak ktoś sobie nie poradzi to piszcie do mnie na e-maila, to prześle .;]

lehadima@wp.pl

ko_alka

Cześć. Widzę,że tu ktoś wysyła na maila części książek.Więc czy ja też mogłabym dostać? Ale nie jedną część tylko wszystkie.Oprócz Breaking Dawn. Bo tak szczerze to nie czytałam tej serii,a byłam wczoraj w kinie i film bardzo mi się podobał i zamierzam iść ponownie, ale już po przeczytaniu wszystkich części;)
Bardzo proszę jakąś dobrą duszyczkę o wysłanie i z góry dziękuje. Mój mail: ja.to.ja1993@wp.pl

ocenił(a) film na 10
szkola_latania

ok, ok, ja już nie wiem. jesli ktos chce BD I 12 rozdz. MS niech pisze na ruda0142vp.pl chętnie prześle (sama dzisiaj skonczyłam MS cudo)

ocenił(a) film na 10
alice_dream

oj, sorry, ruda014@vp.pl jednak tak. >pomyłka<

ocenił(a) film na 5
ko_alka

bardzo proszę o wersje polską ;)z góry dzięki n_g_666@op.pl ;)

ocenił(a) film na 6
Black_Lady_3

A ma ktoś BD po polsku w formacie doc?
Jeśli tak, poproszę na kate1316@wp.pl :D

ko_alka

Zazu.handi już o tym pisała, ale ja napiszę jeszcze raz. http://www.thepetitionsite.com/1/Please-Finish-Midnight-Sun - na tej stronie znajduje się petycja w sprawie dokończenia przez Stephenie Meyer Midnight Sun. Proszę o Wasze podpisy (chyba że nie chcecie wiedzieć np. co Edward czuł jak ratował Bellę z łap Jamesa:))) - może dzięki temu Stephenie dokończy pisać książkę.

ko_alka

Prosze o wysłanie mi BD po polsku na sylwcia115@o2.pl
dziekuuuuuuuuuuuje z góry :)

ko_alka

Ja rowniez bardzo prosze o Breaking Down w wersji angielskiej.
Moj email: karolina__1978@wp.pl

ko_alka

Cz ktoś mógłby przysłać mi wszystkie części sagi po angielsku mój adres katinka2@vp.pl Z góry dziękuje bardzo

ocenił(a) film na 5
ko_alka

Jeżeli ktoś ma wszystkie części sagi to prosiłabym o przesłanie mi ich na maila: sylwia_093@wp.pl

z góry dzięki.

ocenił(a) film na 7
sylwia_093

Przed godziną skończyłam Księżyc z nowiu(wszystkie 3 części pokonałam w 4 dni).Błagam kogoś o przesłanie mi po polsku Breaking dawn.
Czy to jakaś choroba?he he he

ocenił(a) film na 7
mogwaica

kajadamian@poczta.onet.pl
zapomniałam o adresie.....

mogwaica

wysłane ^^

Crepusculo

Bardzo proszę o przesłanie mi przetłumaczonych rozdziałów "Midnight Sun" na indygo88@wp.pl Z góry bardzo dziękuję!!

Crepusculo

ja również bardzo pprooosze o wyslanie na poczte breaking dawn i midnight sun madzia_b26@buziaczek.pl z gory dziekuje ;));p

Crepusculo

oczywiscie o ile to mozliwe ..to z przetlumaczeniem ;)

ko_alka

Ja bym prosila o wszystkie czesci sagi po angielsku:) Jesli to mozliwe:) A jak nie to chociaz Breaking down:) Proszeeee:)
izka-zakopane@wp.pl

ko_alka

hej... mam prośbę czy ktoś mugłby mi przesłać BD na werka0803@wp.pl

z góry dziękuje:)