No właśnie macie coś z wampira? ja na przykład od zawsze mam lodowate ręce, nogi i w ogóle cała jestem lodowata, zawsze. Kiedyś mnie to denerwowało, ale po przeczytaniu Zmierzchu zaczęłam być z tego dumna:) A wy?
oj mikka zrób temat na blogu i zamieść ten stary avatar - niech zobaczę co kręci szablozębego no
wasze poprzednie wywody nt krzyży. Co ty z tym wampirem? PoKeMuNy cię nakręciły?
u mnie tylko ptaszki ćwierkają. Kiedyś mnie to wkurzało, bo jak się nie zasnęło do trzeciej, co było dla mnie typowe (bo mam coś z wampira ;P ) to potem było ciężko przy tym ćwierkaniu. One tak zawsze od trzeciej.
Nie śpią w nocy jak... wampiry...
Vshrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
Chędożone koty robią to na okrągło.
Muszą mieć coś z życia, ostatecznie mieszkają na ulicy. - to było już omawiane ;P
hehe no mozna powiedzieć, że to jest zboczone, ale co powiedzieć o ludziach, którzy je filmują, a potem zamieszczają te filmy na youtube, albo ogladają dla własnej satysfakcji erotycznej??!
Przecież nie dasz rady, bo jak będzie mieć podkrążone oczy to będzie wampirem, a jak będzie wampirem, to będzie nieśmiertelna!
Nie, nie, dziękuję. To ja jednak wolę zasmarować sińce pod oczami korektorem i pozostać sobie śmiertelnikiem :)
Ech, dobrze, dobrze. Mamy misję do wypełnienia. Lepiej pokaż Eleo ten krzyż na wampierze.
I tym się różnią ludzie od wampirów. Ludzie tuszują cienie pod oczami korektorem, a wampiry nie tuszują.
oj hominus śmiecisz. Powinieneś popróbować w postach na swoim blogu - zobaczyłbyś, że tu się obrazków nie da wklejać... no...
oj no idę nurtem tłajlajtowców no. Myślę, że oni tak z tą kawą dlatego, że dzięki niej nie śpią ;P A jak nie śpią to są wampirami i mają sińce pod oczami... czyli kawa napędza ich wampiryzm....
Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Chyba DEBILIZM, ale co fakt, to fakt.