No właśnie macie coś z wampira? ja na przykład od zawsze mam lodowate ręce, nogi i w ogóle cała jestem lodowata, zawsze. Kiedyś mnie to denerwowało, ale po przeczytaniu Zmierzchu zaczęłam być z tego dumna:) A wy?
Kurczę, a ja nie jestem wampirem, bo mi się włosy na słońcu nie świecą:( Chyba się na blond przefarbuję...
A może...?
A może jednak, przecież oddaję krew, i to regularnie!
....
Nie, to jednak nie to, oni ją piją a nie oddają, kurna ale wtopa!
.... Poczkaj, poczkaj, mam!
Zapomniałem, przecież uwielbiam czarninę, zupę z krwi, i krew smażoną na patelni! No to jednak jestem dumny ze swojej wampirowatości!
A taką krew prosto z mikrofali preferujesz?
Czy może krwawą brokułę!
Ja też oddaje krew, pięlęgniarce, podejrzewam że ona jest wampirzycą złą Victorią w czepku, bo po co jej aż tyle krwi! Przecież to jest pięlęgniarka! To nie jest normalne...
Z mikrofali nie preferują, jakoś trąci stęchlizną, a potrzeba świeżości.
I teraz wszystkie Wampiriady w Polsce trzema zamienić na Zmierzchoriady, a każda pielęgniarka będzie złą Victorią w futrze, oczywiście sztucznym, co by się nie przyczepili zabijaniu owieczek, zwłaszcza takich jak Bella.
Nie nie nie, Bella jest ekologicznym drzewem na wyginięciu.
To że Edek sobie ją z kozą, owcą, jagnięciem myli nie nasza wina, on przez tą krew zwierząt wszędzie tylko pokarm i jagnięta widzi zoofil jeden!
No cóż, napalił się na te drzewo jak na jakieś jagnię, głupi lew masochista, czy jak on tam rzecze. Bidny on, bo chciał z tego drzewa wyssać wszystkie soki, ale jedynie jej gałązki połamał. A potem zakwitła ponownie, wydała owoce jak na wiosnę, tylko coś się stanie w następnych częściach, czyżby Edward znowu zaatakował te drzewo, które powinno być chronione przez UNESCO... Strach się bać na samą myśl.
No tak, aż dziw bierze, że nie zaprotestowali...
I do tego jeszcze wiele innych organizacji.
Do tego w filmie nie przestrzegają redukcji spalin. I protokołu z Kioto!
A Edward jest zapewne z Greenpeace, tak bardzo chroni te swoje drzewo przed złymi.
Tak jest założycielem WWF i jak zje pandę to się chłosta po udzie.
A jak nikt nie widzi, wysyła sms-y na UNICEF.
Ciamuku, pogódź się, że my pseudo-tłajlajtowe wampiry. Lepsze od Was. My nie mamy plastikowych protez, straszymy naszą świetlistą skórą, jako, że ślepia od niej mdłą poświatą zaczarowane.
Bywaj pastuchu! Niechaj Ci się stóg siana nie giba!
Bimbim Ciapa!
tak zdecydowanie jestem blada jak sciana i since pod oczemi mam no i wiecznie zimne dlonie heh
ja mam w sobie z wampira to ze przyjde do tych jarajacych sie wampirami dziewczynek w nocy i wysse ich krew ;p
oj dzieci, dzieci...
nie bedzie bolalo ;*
A czy wiecie, że wampiry posiadały też mocno błękitne oczy?? W dawnej Grecji ktoś kto posiadał błękitne oczy był uważany za wampira i był zabijany... Wiec ja właśnie mam takie oczy, bladą skóre, sińce pod oczami i wiecznie zimne dłonie i stopy... I jeszcze jedna zaleta mam taki sam kolor włosów jak Edward ze "Zmierzchu"...
A czy wiecie, że wampiry posiadały też mocno błękitne oczy?? W dawnej Grecji ktoś kto posiadał błękitne oczy był uważany za wampira i był zabijany... Wiec ja właśnie mam takie oczy, bladą skóre, sińce pod oczami i wiecznie zimne dłonie i stopy... I jeszcze jedna zaleta mam taki sam kolor włosów jak Edward ze "Zmierzchu"...
Zażyjcie trochę słońca, mniej przy komputerze czasu spędzajcie i więcej ruchu uprawiajcie to nie będziecie bladzi i lodowaci.
Ludzie co tu się dzieje? Czy naprawdę ktoś wierzy w to, że może być wampirem?
Co jest głupsze: wkurzanie się ze jest się zimnym czy bycie z tego dumnym?
Tak, nietoperzem zwisającym głową w dół.
Ad zimna:
Posiadacz obu cech powinien otrzymać Nagrodę Darwina.
Co jest z tym serwerem, do kroćset?!!
Taaa... no więc ja potrafię się regenerować, leczyć innych i dźwigać ciężary, ryczeć, szybko biegać, skakać i mam długie kły... jestem wampirem? Raczej nie :-P
Chory temat.
Zimne ręce? Zbadaj serce.
Blada skóra? Wyjdż na słońce a nie siedź cały dzień na filmwebie.
Światło/wodo wstręt? Zbadaj czy nie masz wścieklizny.
Słońce powoduje u ciebie czerwone plamy lub nawet popażenia? Idż do lekarza, jest taka choroba (nie pamiętam nazwy.
Długie kły? Jesli ci to przeszkadza idż do dentysty, mały zabieg i gotowe :-).
Śpisz w trumnie, zakładasz plastikowe zęby, pijesz krew ludzi? Jesteś pojebany.
Jesteś Vampire-Kid?Tto już wogóle masakra, Idż do psychiatry!
Hmm to chyba wyjaśniłem wszystkie objawy.
Wielu też misze że ma sińce pod oczyma. rada:
-Wysypiaj się lepij
-Jedz owoce.
-Powiedz chłopakowi/dziewczynie żeby przestał cię naparzać.
Zdarza sie czesto,ze mam lodowate rece (z powodu niedokrwienia)Jestem blada, bo nie chodze na solarium i unikam slonca, bo sie skora szybciej starzeje:-D :-D:-D, nie spie w nocy tylko w dzien:-)))(bo pracuje na nockach)i mam ostre zeby, (nie musze korzystac z nozyczek :-))))))
ja zawsze jestem chorobliwie blada. Nawet słońce mi nie pomaga xD Uwielbiam szybką jazdę xD no i często mam sine cienie pod oczami xD
i jestem zimna, może nie lodowata tylko zimna :P
Mnie nie muszą się pytać czy mam coś z wampira ja jestem wampirem np. mam spiczaste wydłużone kły( nawet dentystka nie wie co z nimi jest), zimne ręce i nogi( robiłam badania na nic nie jestem chora), bladą skórę, nie śpię do 2 w nocy, mogę nie oddychać i co najważniejsze jak mi mierzą ciśnienie mam 0 pulsu. Mam wyostrzony bardzo słuch i węch. Możecie wierzyć lub nie, ale tak jest.
Ja nawet w lato mam bladą i zimną skórę, kocham szybkie samochody i jestem zdecydowanie bardzo silna jak na dziewczynę.
ta a ile możesz nie oddychać?
poza tym powinnać być nieśmiertelna. to jak długo już nim jesteś?xd
Szczerze mówiąc nigdy nie liczyłam, ale kiedyś chciałam sprawdzić i bardzo długo. Jakby wampiry istniały to pewnie bym była jedną z nich. Jedna różnica to to, że nie poluję.
Czyli mamy rozumieć, że jesteś też nieziemsko piękna? Jak tak, to ci zazdroszczę ;)
heh, jedno ale. Musiałabyś się nie starzeć w ogóle. I okresu to też się nie ma bo wampiry bezpłodne.
O to byś musiała się zapytać kolegów z mojej klasy. Jak dla mnie to tak. Najbardziej mi się podoba gładka cera bez syfów.
Hmmm coś z wampira? Ok więc tak - jestem strasznie blada (nieraz aż niebieska.... eh) no i mam sińce pod oczami (zdaniem niektórych urokliwe, ale nie wiem jak to może być urokliwe)
Często mam też zimne dłonie
Lubię przebywać w ciemnych pomieszczeniach i w samotności
i to chyba na tyle
a zapomniałam - pasożyt ze mnie :P
taki żarcik
mam lodowate rękce, poruszam sie bardzo cicho, potrafię wytrwać baaaardzo długo w jednej pozie
Ja uwielbiam pic krew. Jak się skaleczę to mogę "ssać" bez końca xD
Zazdroszczę Ci, że jesteś aż tak podobna do wampira. Zimna, a szczególnie to nieoddychanie! Super xD
czytał z was ktos jakąś inna książkę o wampirach niż "twilight"? Jestem szczególnie zainteresowana 2 częścią książki "martwy aż do zmroku" tylko, że nie mogę znaleźć jej nigdzie. Może ktoś zna ją pod innym tytułem, ale ogółem jest o Sookie Stackhouse i Billu Comptonie ;) może tez byc wersja angielska :)
pozdrawiam
A i info na ten temat ( o książce, prosiłabym o przesyłanie na Gadu-Gadu mój numer : 5648018) z góry dziekuję)
Jeżeli szukasz osób o podobnych skłonnościach i zainteresowaniach polecam Ci forum serialu munlajt. Jestem pewien, że znajdziesz tam wiele bratnich dusz, które z radością Cię przygarną :
To miał być żart?!! Jeśli tak, to zupełnie nietrafiony. Podobne skłonności - gdzieżeś to wyczytał? Z fusów czy zdechłego kota?
Nie chcemy osobników tego typu na ML. Nie potrzeba nam większego syfu, Lucek. Baw się sam - twój cyrk, twoje małpy - mnie nic do tego.
Bawcie się dalej. Ryczę z śmiechu;DD
Pzdr.
Hmmm... czy mam w sobie coś z wampira xD
Może się powtórzę ale zawsze mam zimne ręcę i stopy xD
Moja cera jest blada... może nie aż tak jak Edwarda albo Alice, ale zawsze wszyscy mówią że jestem blada jak ściana xD
Mam bardzo ale to bardzo dobry słuch. Czasami idąc ulicą słyszę mniej więcej co się dzieje w domu, pomimo zamkniętych drzwi i okien. Na bank nie dorównuje Edwardowi xD Ale i tak mam bardzo dobry słuch!! W szkole na przerwach słyszę dużo więcej niż moi znajomi xD
Czasami mam sny prorocze ;p Naprawdę się sprawdzają, ale niestety nie są za częste !!
Mam problrmy ze spaniem... brałam kiedyś na to leki ;p
Zapomniałam dodać, że nie przepadam za słońcem xD Lubię wakacje ale ze wzgledu na wolny czas od szkoły !!
Wole gdy słońce nie bije mocno... Lubię też jak pada deszcz i jestem pewna, że najlepiej mieszkałoby mi się w Forks xD
Zamiast na sen, to pomyśl o lekach, co ograniczają nadmierną ilość słyszanych głosów. Powinny pomóc przy okazji latem, gdy Cię Słońce ponoć bije.
oj...... taka mała i brała leki na bezsenność.... za bardzo się chyba w "Tłajlajt" wczułaś....;)