Rozumiem takich gejów co się ze swym gejostwem obnoszą? No też takich nie lubię. Jeszcze luz jak facet z facetem za rękę pójdzie... Ale te manifestacje i w ogóle...
Stara, ale jara;-) Co ty myślisz, że 17-latkowi nie dałabym rady? Ha! Nie znasz moich możliwości:P
Ale ja nie mówię o Tobie... Te... zaintrygowałam się normalnie Ci powiem... No, no...
Właśnie sobie ściągnęłam "Wielką księgę przepowiedni". Będę miała co robić w pracy:P
Tak, wiem. Jak klientek nie ma to i pracy nie ma. Wtedy zostaje tylko nuda albo książka;P Ostatnio miałam bardzo mało klientek. I mam bardzo dużo przeczytanych książek na koncie:P
nie wierzę ..... 

zapytam wprost, 

jakim trzeba być kretynem żeby obejrzeć ten film i wystawić mu 1/10? 

podwójnym kretynem? habilitowanym kretynem? kretynem kretyńskim? 

a może debilem? 

(1/10 oznacza że nie tylko okrywacie się hańbą bo oglądacie takie filmy ale też oznacza że odkrywacie przed ludźmi swoją głupotę - bo w końcu taka niska ocena oznacza że mieliście jakieś wymagania wobec tego filmu, to jest chore) 

plantum 
i kurde.... nic więcej
Ehem, ehem, że się tak wtrącę. Więc ty żadnych filmów nie oglądasz by nie wyjść na debila jeśli przez przypadek obejrzysz słaby? Ja tu widzę, że masz spore problemy, man...
Plantumek, staram się zapoznawać z różnymi filmami - po prostu z ciekawości, kretynem nie jestem, zapewniam :p
A to jak mam wymagania wobec filmu to źle? To co? Może powinnam mu wystawić 10 dlatego, że niczego po nim nie oczekiwałam, a skoro tych oczekiwań nie spełnił (nie istniejących) to jest arcydziełem? Weź się zastanów >.>
amib normalnie czytając pękałem ze śmiechu Ja Fan Justina Biebera i Hannah Montana składam oficjalny protest Saga jest dla mnie religią, potrafię za nią zabić człowieka ba powiem więcej ubić cały naród, nie znoszę krytyki wobec mojego Boga "wampirka" aha nie znacie dnia ni godziny Britney was zniszczy i ten cały świat Fani Sagi Zmierzch przetrwają falę ucisku masońskich marionetek. A tak na poważnie Amib you are great !! dziękuję że ktoś napisał co o tym szajsie myślę i wiem że teraz fani avatara Zmierzchu itp zniszczą moją Familię, znajomych, psa Bonza, i Rybki CHUcky i Zulu. Ale powiem wam WARTO BYŁO!!!!!!!
Nie przypominam sobie abyś dołączył do naszej familii... Daddy C nic nie mówił o kolejnym członku. Kto to jest ten Bieber? Montana mi się obiła o uszy, ale ten Bieber... co on robi?
ja do nikogo nie należe jestem banitą z krwi i kości, sługą Boga mądrości, walczącego z mocami ciemności.No i nawet rym powstał z tego no popatrz 
Puknij się glupiutki czlowieczku w głoweę. 
Zamiast zakladać 100000 temat o "Zmierzchu" mógłbys poszukac w postach i tam sie wypowiedziec. 
Ehhh..."Boże widzisz a nie grzmisz" :)
A JA WAS PYTAM czy widzicie avatara w przyszłości odcinek ósmy gdy juz sully jest dziadkiem i jego wnuczek o imieniu Ręmbajło Potężny będzie toczyć walkę już nie z samymi ziemianami ale Imperium Zła Lord Vadera na czele. To będzie Hit z niecierpliwością czekam do 2064 roku na premierę
tej tak mnie zaatakowaleś na jednym z postów irish a widzę że coś tam się zmieniło jeśli chodzi o światopoglądzik
żaden atak czytaj uważniej w głowie nie miałem zadnego rocznika to było ogólne wyrażenie dotyczące dzieci kukurydzy