Bo ja jestem zajebiaszcza. Ale nikt o tym nie wie. Tylko ty i Miles i kilku wybranych jeszcze.
asiek 
zoologia to nauka o wielbłądach 
ty do naukowców nie należysz więc co mi da jak zmienie język an polski >>??
Możemy pisać i tu ło.:P Ja piosenkę lubię. Fox nie śpiewa więc jest si:D Tarara rara rara ra ra
Ja wiem co... Nastały nowe czasy. Władze przejęły macice. Dlatego japonka zniknęła.
"takie jak ona" masz na myśli ona w kilku wcieleniach? :P Wiadomo, że wróci. Niech zgadnę... nazwie się jagodowe ciasteczko...
'Irlandczyk też się nie pokazuje' - Bla bla bla, ja czuwam cały czas i wszystko śledzę, tylko, że o tym nie wiecie ;p
Skoro tego tak bardzo chcesz to masz http://www.icmarket.pl/images/papa.jpg ;P 

To co zawsze Asiu - praca, picie, ciekawe życie ;p
Miles pewnie stoi gdzies pod chatą Rodriguez z transparentem "i love you, sexy!!"
Misiek nie dam rady dobić do tysiaka. Ewentualnie jutro rano się przyczynię, po 10-tej. Bo dopiero w tych godzinach się budzę... Bez chopoków ni ma zabawy:( Branoc
Tobie to k*wa tylko alko we łbie ;p 
Pazurek walnij ją tam młotkiem przy najbliższej okazji, tak ode mnie...
Tya, zobaczymy na spotkaniu kto komu bedzie alko wlewal. ja tam kulturalnie przez slomke. góra dwa piwa, ni wincej.
nie ma sprawy; przy najblizszej okazji jej sie dostanie;] alkus z niej ze szook;p jakby mogła to dzień w dzień.. ;p
A tak w ogole Pati, zeby cie wkrecic. Japonka - to zla kobieta jest. Jesli my z keshia mamy powody by sadzic, ze jakis uzytkownik to japonka to albo na nia nakrzycz, albo z nia nie rozmawiaj w ogole:)
No! Pazurek, jak ci napiszemy, ze ktos jest japonką to znaczy, że masz po niej jechać jak dasz radę, na maksa, wszystkimi tekstami które znasz;)