o widze ze wprowadzasz nowy styl zaraz po kochanowskim:) caly utwor jednym rymem:P
a wiejskipazur mi nie jechała... wiejskipazur to jest moja kumpela, która mnie upiła w piątek wieczorem...:P
hahahaha o ku...a albo ona miała wyjątkowo ciężki dzień i musiała odreagować albo nieziemsko ją wkurzyłaś;P
Nie wiem co jej się stało... Ale w końcu usunęła konto. A potem z innego konta mi pisała, że idzie na policję... A ja po niej jechałam na spokojnie;-) Wiesz, bardziej jej siadałam na psychę i nawet nie przeklinałam:P Przegrała i tyle:D
Ty miles lepiej węz się lepiej za coś bardziej pożytecznego bo na razie to tylko bzdury na mój temat wypisujesz.Co Ty wiesz przez co ja przeszedłem i dlaczego teraz nie wierzę?Jedno wielkie gówno wiesz i tyle.
W tej chwili dante przestan, mówie po raz enty że twilight cie opetał a wamiry ci w głowie poprzewracały ty jesteć opetany przez wikiego kozła czli diabła ksiecia zła musisz odmówic rózaniec bo spłoniesz w piekielnych odmentach a twa dusza bedziepotempiona po wieki nawet intencje cie zbawiom jak odejdziesz musisz sie NAWRÓCIĆ MUSISZ czytac pismo jeszcze jest nadziej słuchaj Radia Maryja i ojca tadeusza on ci pomoże wypendzic demona ale musisz miec silnom wiare wielki kozioł diabelski cielec cie opentał 
BOnDŻ SILNY W WIERZE
Boże Miles, aż mnie oczy zabolały;] 
Panie Dante, życzę panu trochę więcej dystansu do siebie i choć krzty poczucia humoru...
Co tu tak pusto? Taniec z gwiazdami wszyscy oglądają czy ki pierun? 
Asiek wyciągaj karty, ja przyniosę flaszkę i zrobimy babski wieczór. Dark by się jeszcze przydała;]
A ja oglądam "Yo soy Betty, la fea":P The best serial wszech czasów!!:P Skąd wiesz, że mam karty?;>
Mi się spać chce, że zablokowali mi wpis bo użyłam słowa "Dupa". Ciekawe... Każdy to ma, każdy na to patrzy, każdy o tym mówi, ale czytać jakoś nikt nie chce... Cóż za kontrowersja!
kontrowersja. tak sie nazywa moja nanjnowsza plyta ktora nagrywam :) ta w ogole ni ma zadnych konsekwencji jak usuna Twoj wpis?
nie ma żadnych konsekwencji. jeśli jednak za bardzo się trolluje i przeklina to mogą usunąć konto. i tyle:P
ja też chcę w sumie prowadzę samotniczy tryb życia na pustyni Gobi posiadam dobre łącze internetowe (i PLUS) i jeżdze na wielbłądzie tak więc nawet jak dostane zaproszenie do was, proszę weźcie pod uwagę korki na pustyni morze oraz liczne utrudnienia lokalizacyjno-transportowe i jak będziecie mieć spotkanie to proszę z wyprzedzeniem 7 miesięcznym dziękuję
Blondzia, jak Tobie pozwolimy to Miles też będzie chciał, bo też ma dziewczynkę w avku. No kurde ciężki orzech, muszę się z Asią skonsultować;] 

A Ty kolego z góry, to może z wielbłądami pogadaj na tej pustyni o rybach na przykład, bo na ze spotkaniem to raczej spontan bedzie wiesz, sorry.
Na spotkanie faceci by się przydali. To z reguły od pijanych mężczyzn wychodzą najlepsze żarty Keshio;) 

A ja dzisiaj kolejną porcję pierogów zrobiłam;]
Nie jedz tyle pierogów, bo Ci dupsko urośnie;p 
Z reguły jak są faceci, to jest ciekawiej...np ktoś się zacznie rozbierać (nie koniecznie laska) na środku sali. Więc mogę się na to zgodzić, żeby byli;] 
A najlepsze żarty opowiada moja kumpela po pijaku...tak się śmieje, że mimo że jej nie rozumiesz, ty też się śmiejesz;]
To musisz mnie poznac. Nawet jak nie chce powiedziec nic smiesznego to kuwa jakims cudem rozbawiam wszystkich. To chyba przez moja twarz:P
wielbłądy mają wiecęj wdzięku, nie nie żartuję oczywiście no nic nie dostałem zaproszenia więc zostanę sam pośród stepów pustynnych i wydm piaszczystych sam tylko sam 
(im so seet)
Ej, ja nie powiedziałam nie...tylko że siedem m-cy wcześniej nie dam znać, bo to będzie spontan, wiec wiesz...
spontan nie spontan wyczuję moment i dojdę do was, w sumie nie bez przczyny mój wujek halibim halibim stworzył dywan latający który osiąga nad prędkości świetlne, 
tak poważniej to tak mam daleko nawet gdybym był w polsce 
Każdy ma daleko ale jakoś się będzie starał dotrzeć c nie? A ty nie lubisz Zmierzcha i czasem być niemiły... Nie wiem czy cie brać na spotkanie czy nie;P
kupię lody i wogóle film na dvd 
żartuje jestem niemiły dla osób będacych niemiłymi prosty rachunek 
keshia jest miła więc jestem dla keshi miły
nie musisz nic nam po tym 
ani tobie ani mi 
Póki co remis z ekwadorem sprawia że mam poczucie lekkie humoru
Z reguły to się nie udaje :P...ja muszę szczerze mówiąc, zastanawiać się, co Ty chcesz przez swoją wypowiedź powiedzieć, bo nie używasz w ogóle znaków interpunkcyjnych
Remis z Ekwadorem nie jest żadnym, nawet w najmniejszym stopniu powodem do dobrego poczucia humoru...